Ukrainian Vancouver
-
за 2000 житло важко щось знайти. та мабуть в деяких районах можливо. дітсадочок знайшли через YMCA зі скидкою, та там є черга, не завжди є місце. та не у всіх районах організація має дітсадочки, але такі випадки є. для життя мабуть десь 3,5-4К (це десь 60К на рік - подивіться на діапазон зарплатні у вашій професії та вирогіднсть її знайти - рівнеь мови, досвіду та таке інше) треба у вашому випадку, якщо садочок буде держава оплачувати.
-
А якщо держава не буде оплачувати садочок, то це ще 2000 і того у нас цифри : 2000 житло + 2000 садочок + на життедіяльність А яка англійська? Чи реально новоприбулій жінці отримувати 4500 + зарлату, і доглядати за 3 річною дитиною самостійно? Схиляюся перед вашою мужністю🙏
-
Большие сомнения у меня … человек едет на «авось» и расчитывает на социальные выплаты которых здесь нет И хорошо, если билет купит с обратной датой
-
приз в лотерее ребенок? ну, подхватит он вирус с температурой 40 - и будет мама без работы в два счета
-
Привіт всім... Нашому захиснику,який воює з перших днів повномасштабної війни потрібна допомога! Прошу макс репосту. Не залишайте дитину без батька. Під час служби він отримав поранення та лікується в нього вже було 4 операції. Постраждали нижні кінцівки. Одна нога потребує операції та протезування,а інша довгого лікування та реабілітації. Потрібні гроші на ще одну операцію та протези.. Прошу допомогти воїну стати на ноги ,щоб заново навчитися ходити та повернутися до звичайного життя. Безмежно вдячні за кожну гривню Номер картки. 5355161166978742 Paypal
-
Вы можете медицину зробити в тій країні звідки маєте летіти, робити потрібно в кліниці. Яка вказана на сайті канадійської імміграції. Там по кожній країні є посилання. То як вже будете отримувати воркперміт в аеропорту вы надайте це медичне обстеження. Таким чином ви потім тут вже в канаді будете лише подавати документи на отримання карти медичного страхування. На неї подають онлайн, та чекають можливо десь 2 тиждні. До того як ви маєте прилетіли в Канаду більше ніяких канадійськтх документів ви не зможете зробити або записатися, бо весь час ви маєте вказувати, номер ворк перміту, канадійський номер телефону та адресу. По прильоту вам представники SUCCESS видадуть брошури із посиланнями на ті всі обов'язкові етапи. По діабету вам потрібно можливо з ними зконтактувати раніше. Я рахую, якщо ви напишите їм електронного листа, то вам нададуть відповідь як ліпше зробити. Я лише пам'ятаю що на медичному обстеженні тут лікар запитував чи приймаю ліки я якісь, чи потрібно мені ліки терміново. Моя хвороба є в базі Америки. То вони поєднані із Канадою. То він навіть мене не запитував чим я хвора була, а одразу запитав про ліки. Я незнаю в якій країні ви зараз. Але наприклад якщо Україна, то якщо ви звертайтесь до клініки авторизованої по канадійському медогляд, то вона наче мають занести ваші дані в їх базу, або надати відповідний опис хвороби і що людина інсуліно залежна. Неполінуйтесь запитайте спочатку там де ви зараз є.
-
Я вам илжу вприват скинути фото тієї брошури. Якщо бажаєте, але там не дві сторінки
-
Оренду зараз за 2000 треба ще добре постаратися щоб знайти . Однокімнатні кв зараз в таку ціну, а то і дорожче
-
Чому ви не пишете район де ви живете або маєте наувані що на 2000 не знайти? Не лише ви, а й всі хто пише про аренду житла не конкретизують район? Тож якщо ви в самому дантауні мешкаєте там вкажіть це, що в районі центру Ванкувера, або вказуйте найближчі станції метро.