Ukrainian Vancouver
-
Я знаю, я подавалася, але вони не відповідають зовсім
-
Там треба подати заявку , і вони будуть питати у вас як у вас із грошима , заробітком , чи маєте житло , ті гроші просто так не дають
-
Добрий вечір, ніхто не знає за 900$ в місяць для українців. Чи ще дають чи вообще можливо дочекатись їх дякую
-
Дякую вам
-
Зрозуміла
-
Тут по річках така медюзга не водиться
-
Привіт , мене звати Марина 👋 Я Brows & Lash майстер Запрошую до себе на такі процедури як : 🌹 Ламінування вій 🌹 Ламінування брів 🌹 Фарбування брів 🌹 Корекція брів ( віск/пінцет ) 🌹 Депіляція воском над верхньою губою Підкресліть свою природню красу ❤️ Гарантую приємний сервіс , кращі матеріали та чудовий результат 🔥 📍 Vancouver BC
-
А де знайти цю організацію?
-
Як приїдете, вам нададуть всю інформацію в аеропорту, навіть буде з чого вибрати в залежності від місця проживання.
-
Дякую Вам🙏
-
Цю пропозицію цього тижня використав Макс з Ванкувера зі своєю родиною. Тепер остання така пропозиція цієї зими з 15 по 19 січня! Останній шанс
-
Всім доброго дня! Якщо Ви в пошуках репетитора з математики, української мови, англійської, підготовки до школи, підготовки до НМТ - пишіть в особисті повідомлення! Пробний урок - безкоштовний!
-
Більше цікавить нічні зміни
-
Доброго дня ! Може хтось підкаже як найскоріше звязатись з клінінговими компаніями у ванкувері на рахунок роботи ,можливо вже хтось працює і знає що треба людей на прибирання
-
Привіт, я чоловік, я шукаю кімнату в Північному Ванкувері, моєї роботи стабільний. Дякую
-
Добрий вечір їду з України через 2 дні можу привести щось під замовлення пишіть в приватний чат дякую
-
Зайдіть в готель любий, бажано великий, вони працюють із клінінговими компаніями. І обслуговуючи не тільки один готель чи готелі. Можливо офіси. Офіси, якраз саме нічне прибирання
-
Дякую
-
через 4-5 Рабочих дней
-
Impact North Shore - за адресою офіс 123 east 15th street north vancouver, офіс 207
16 Jan 2023, 06:08
23035/31501
about 17 hours ago