Ukrainian Vancouver
-
Більше цікавить нічні зміни
-
Доброго дня ! Може хтось підкаже як найскоріше звязатись з клінінговими компаніями у ванкувері на рахунок роботи ,можливо вже хтось працює і знає що треба людей на прибирання
-
Привіт, я чоловік, я шукаю кімнату в Північному Ванкувері, моєї роботи стабільний. Дякую
-
Добрий вечір їду з України через 2 дні можу привести щось під замовлення пишіть в приватний чат дякую
-
Зайдіть в готель любий, бажано великий, вони працюють із клінінговими компаніями. І обслуговуючи не тільки один готель чи готелі. Можливо офіси. Офіси, якраз саме нічне прибирання
-
Дякую
-
через 4-5 Рабочих дней
-
Impact North Shore - за адресою офіс 123 east 15th street north vancouver, офіс 207
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка, після подачі на МСП, через скільки часу можна їм телефонувати, щоб дізнатися номер і пройти медікал безкоштовно?
-
Добрый день! Кто летал в Мексику отдыхать, подскажите нужно ли делать тур визу мексиканскую?
-
Не потрібно, якщо у Вас cuaet з відміткою visitor, якщо worker то потрібно
-
Всім привіт. Шукаю кімнату. Після 20 січня. Дякую
-
Вітаю,підскажіть 🙏в оголошеннях на оренду житла ціна вказується в дол.США чи в Канадських дол? Не можу розібратись(
-
Если это канадский сайт, то в канадских. Если Airbnb, то какую валюту выставили, в том и показывает
-
на территории Канады оплата в канадских долларах. Для этой валюты нет специального «значка» поэтому стоит символ $
-
имейте ввиду что потом плюсуют к цене налог доплату за уборку и конечная суточная цена может превышать первичную в два раза 🤨
-
написала вам в личку
-
Всім доброго дня!🙋♀️ Пропоную пробний безкоштовний урок з англійської та німецької !💌 - пишіть в особисті повідомлення.👩💻
-
Добрый день, есть деньги на укр карте хочу переслать на канадскую, возможно кому то надо гривны, при встрече сможем сделать обмен без комиссии.
-
🎉🥳🍾Всім привіт, ВЖЕ СЬОГОДНІ велика українська вечірка в найкрутішому нічному клубі в самому центрі Ванкувера! Драм-шоу, найкращі ді-джеї, розіграш квитків на концерт Макса Барських і благодійний аукціон на допомогу ЗСУ. Буде гаряче, до зустрічі!!
16 Jan 2023, 06:08
23047/31498
about 11 hours ago