Ukrainian Vancouver
-
Ну то ваша особиста думка.
-
А якщо я вам скажу, що десь годину? І без "ну". 😄
-
А на мою думку, начать работать является большим приоритетом.
-
Так. А я писав про пріоритети по прибутті. На мою думку, MSP - пріоритет №1.
-
Без "ну"
-
И я не писал, что не нужно регистрироваться, я написал, что медосмотр в течение 90 дней
-
Ну розкажіть мені скільки. ;)
-
Ви усе дуже ускладнюєте для себе. Шукайте хороший район, good neighborhood як тут кажуть. У хорошому районі і публічні школи будуть хороші. Рейтинги шкіл відображують не якість вчителів, а якість сімей дітей, що туди ходять. А відгуки завжди будуть негативні. Бо така людська натура.
-
Забыл выслужиться 🫡
-
Після цього на більше ти не заслуговуєш.
-
Не хами, дядя, на "ты" не переходили
-
Слухай, розумнику, ти тут давно такий "експерт"?
-
Хорошо, что вы такой один умный и идете верной дорогой
-
О, началось виляние 3.14здой
-
Буває. Коли люди йдуть неправильним шляхом.
-
Загугліть school locator burnaby Там за адресою побачите до якої школи відноситеся Але це не гарантія бо може не бути місць і вас розподілять до тієї де місце є. Не варто перейматися, школи однаково гарні.
-
Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
-
А буває щоб в якійсь країні Українці магічно перестали відкрито гнобити одне одного, а почали будувати навколо себе сильний і позитивний соціум? Сильний і позитивний як Українці, Цілеспрямований як Іст Індіанс, організований як Китайці...
-
И загадочный, как народ Папуа-Новой Гвинеи )))
-
Мне даже специалист Work BC посоветовал как можно меньше общаться со своими согражданами. 😁 Такие вот пироги с котятами. 🤷
16 Jan 2023, 06:08
23178/31372
about 3 hours ago