Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня, шановні! Я розумію, що пальцем в небо, але запитаю. Шукаємо житло у Ванкувері чи околицях, з 31 січня до 17 лютого, може хтось їде у відпустку і готов здати квартиру. Airbnb користуватися вміємо:) Дякую😁
-
Друзі, привіт! Я маркетолог з профільною вищою освітою і 6 роками досвіду роботи в маркетингу, переважно в ІТ. Зараз активно шукаю роботу в Ванкувері! Подаюся всюди на лінкедіні, відправляю резюме, але завжди легше потрапити на інтервʼю, якщо кандидата рекомендує хтось з існуючих працівників. Тому якщо вашій компанії треба маркетолог - будь ласка, напишіть мені 😊 ви зможете мене рекомендувати зсередини, і якщо мене візьмуть - зазвичай компанії ще й бонус за рекомендацію дають) Буду дуже вдячна! ❤️🙏
-
Всім привіти! Шукаю агента по нерухомості. Буду вдячна за контакти
-
Hello everyone, I currently work as an online assistant from home, My office is looking for a few people who are willing to work remotely from home. The main duties are to enter patients’ and customers’ information into company systems. You can work part-time/full time and the hourly wage is $35 The job is flexible and can be done on weekends as well. Best for new moms, retirees, or anyone who is disabled or wants to work from home generally. If anyone is interested feel free to send me a direct message.
-
Привет, ищу для подработки ответственного курьера по Ванкуверу. Кого интересует пишите в приват. Работа полностю легальная!
-
Запрошуємо на онлайн заняття до центру : 📌Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська , італійська , польська ) 📌Інформатика та ІТ 📌Шкільні предмети (математика, українська, хімія, фізика) 📌Шахи та логіка 📌Дошкільна підготовка , ментальна арифметика та логопед 📌Творчість (живопис, вокал , фортепіано гітара , хореографія та гімнастика) Шалена знижка до кінця січня на будь-який напрям Перше пробне заняття безкоштовно Пишіть у Дірект)
-
Робота з дому с Повний робочий день Неповний робочий день Обслуговування клієнтів Дата вступу Посада доступна зараз (завтра!) Зарплата: $30/год Навчання: 2 тижні ($20/год) Гнучкий графік В наявності: робота по введенню даних виключно з дому ІДЕАЛЬНО ДЛЯ МОЛОДІ ТА ДОРОСЛИХ Досвід не потрібен! Починаємо наше навчання! прем'єр! Виплачується щотижня прямим депозитом/чеком на ваш вибір. Повні переваги: 451 тис., медичні,
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🚨🇨🇦 STAY AT HOME JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 Type of employment: Full-time/Part-time Position available ADMINISTRATIVE ASSISTANT. DATA ENTRY. CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE. Salary: $20/25 per hour Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Friday Weekends 🎊 Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . Dm me on telegram here now For more info. Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
Вітаю! Шукаю 1 bedr квартиру, бейсмент с 1-го лютого. Локація (бажано): Даунтаун Ванкувер/Ванкувер/Північний Ванкувер, або, щоб булу зручно дістатися громадським транспортом до центру міста. Можливо, хтось переїздить найближчим часом. Буду вдячна за информацию та контакти рієлтора!🙏
-
Всем, привет, подскажите пожалуйста, какую сим-карту лучше купить, и где можно купить переходник на евро вилку
-
1)Fido 2)Я наче в London Drugs бачив