Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Лариса Манойленко
    wrote on last edited by
    Все входить
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    •-•
    wrote on last edited by
    Мєм😅 Я тільки хотіла про Азарова пожартувати... Але потім подивилась на прізвище 🗿
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Так, можна. Незалежно від того чи це паперовий одноразовий Compass квиток, чи постійна Compass картка. Все це працює на усіх видах транспорту. Єдиний випадок, коли одноразовий квиток є специфічним для певного виду транспорту - це папірець, що вам видадуть у автобусі, якщо ви заплатите готівкою. Тоді він буде дійсним тільки у автобусі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1445953508T Offline
    t1445953508T Offline
    Катерина
    wrote on last edited by
    Приглашаю детей на бесплатную онлайн-неделю по основам создания игр, сайтов, приложений, анимации🙂 Вместе выполним интересные задания и освоим полезные навыки кодинга через игры и творчество! В бесплатную неделю входят: профориентация, пробный урок с преподавателем, создание проекта, курс по нейросетям и другие активности👌 Пишите, кто хочет записаться😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Андрій Палій
    wrote on last edited by
    Щиро вдячний за відповідь!)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Як контролюється перетинання зон? Проїздний необхідно прикладувати до валідатори при вході та при виході?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Також, у мене проїзний на місяц у 1 зоні та раптом мені потрібно проїхати дві зони. Як оплатити?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Ще декілька запитань про транспорт. Якщо я по прильоту до Ванкувера придбав карту Compass та оплатив місячний проєздний у 1 зоні, як мені оплатити проїзд у метро до Даунтауну? Я читав там треба ще 5$ додатково. Крім того це вже дві зони.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena (S.U.C.C.E.S.S.)
    wrote on last edited by
    Субота та неділя, свята та після 18:30 щодня - усі зони вважаться за одну , додаткові кошти не стягуються
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena (S.U.C.C.E.S.S.)
    wrote on last edited by
    Тапаэте один раз , докиньте трохи грошей на карту компас , буде знімати з карти додаткове нарахування
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor G
    wrote on last edited by
    проїзний тапається на вході та виході. на виході у контрольлваній зоні є поповнювальні автомати, можна докинути грошей якщо не пропускає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Олександр Дубовський
    wrote on last edited by
    Потрібен попутник для жінки похилого віку. Відгукніться, будь ласка, якщо плануєте подорож з Тель-Авіву до Ванкуверу або будь-якого іншого міста Канади (бо тут я вже зможу її сам супроводжувати) у лютому/березні. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5432399746T Offline
    t5432399746T Offline
    “🤡”
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Підскажіть будь-ласка як мені оформити MSP карту, може хтось скинути лінк чи процес як її оформляти?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Дякую за детальну відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Дивіться. Навіть попри те, що ви купуєте місячний проїзний, треба завжди мати на своїй Compass картці деякі гроші як stored value. Сама по собі Compass card - це не просто проїзний. Це - ваш "транзитний гаманець". Тобто ця картка мультипродуктна. Ви можете на ній мати одночасно і місячний проїзний, і вільну суму грошей як stored value. Коли наприклад у вас проїзний на 1 зону, а ви колись поїхали на дві або на всі три, система автоматично бере доплату за додаткову зону (чи зони) зі stored value. Доплата там десь $1.15 за зону, треба перевірити, бо міняється. Картку поповнити можна або у автоматі на будь-якій станції Скайтрейну, або онлайн. Дуже рекомендую створити акаунт на compasscard. ca (приберіть зайвий пробіл) і прилінкувати туди свою картку (з допомогою номера на ній), а також картки усіх інших членів сім'ї (якщо є). Так буде дуже зручно бачити баланс, історію поїздок, поповнювати, купувати проїзні, та навіть встановити автопоповнення з банківської картки, коли баланс падає до певної суми. Що стосується тих додаткових $5, про які ви чули, це стосується тільки поїздок з аеропорту. Що ще? Перетинання зон відслідковується з допомогою інформації про прикладання вашої картки до терміналів при вході та виході зі станцій. У автобусі картку прикладати треба тільки при вході. Місце виходу систему не цікавить, бо автобус - завжди одна зона. А на Скайтрейні та Сі Басі, як вам вже тут сказали, зони працюють тільки у будні до 18:30. Після 18:30, а також у вихідні та свята усе місто - одна зона. Якщо будуть питання щодо громадського транспорту Метро Ванкувера, звертайтеся, розповім. Я працюю в цій системі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t986242200T Offline
    t986242200T Offline
    Tymochko 🇨🇦
    wrote on last edited by
    Допоможу з відновленням заявки по CUAET якщо вже є відмова по таких причинах: 1. Дітям і дорослим через недостачу документів, або їх додали із запізненням. 2. Не вчасно здали біометрію. Відновила більше 50 заявок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t474067084T Offline
    t474067084T Offline
    Лолита Погосян
    wrote on last edited by
    Порадьте будь-ласка україномовного або російськомовного стоматолога у Ванкувері чи поруч🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Azarova Olena
    wrote on last edited by
    6045599955 , 611 EAST BROADWAY Віктор Омельченко
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Підкажіть, будь ласка, з власного досвіду , чи можна оформити дитину в школу, якщо ще не орендували житло (проживаємо в готелі)? Я читала різну інформацію: одні пишуть , що можна навіть якщо це тимчасове житло; інші - що потрібен контракт на житло.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.