Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    А зачем вообще эти махинации?
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Я потерплю 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Не хочу грубости писать. А нормальных слов у меня нет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    gngd1 предлагаю спросить у него лично
    1 Reply Last reply
    0
  • t1025327409T Offline
    t1025327409T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Если вы летите одной авиакомпанией, то в Турции вы не будете проходить паспортный контроль, и соответственно нужно еще в ЕС зарегистрироваться с паспортом, в котором виза в Канаду, а во время паспортного контроля офицеру дадите паспорт, в котором стоит штамп о въезде в ЕС. Если попросят, показываете второй паспорт с визой. Если авиакомпании разные, тогда из ЕС в турцию летите по первому паспорту, на контроле получаете штамп о въезде в турцию. Рейс до Канады покупаете на тот паспорт, где виза в Канаду. И дальше по той же схеме, на стойке регистрации даете тот паспорт, где виза в Канаду, чтоб вас зарегистрировали на рейс, а офицеру на контроле даете тот паспорт, где штамп о въезде в турцию и при надобности показываете второй паспорт с визой в Канаду.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1025327409T Offline
    t1025327409T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Ибо ваша «доставка» до страны назначения - это ответственность авиакомпании, и соответственно именно они проверяют наличие визы в ту или иную страну. Ответственность офицера на паспортном контроле - выпустить вас из Турции.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Євген Наталенко
    wrote on last edited by
    🚘Авто в Оренду🚘 🇨🇦Метро Ванкувер - Британська Колумбія🇨🇦 ✅ Оренда день/доба/місяць + податки 💵▪️500$ депозит 🧭▪️Ліміт 6000 км/міс ✅ DOORDASH, UBEREATS, For pleasure, Business use ✅ Страхування включено ✅ Без мінімального строку 💵 Від 30 CAD/доба 🚘 ✅ Водійське посвідчення BC або Українське 🇺🇦 --------------------------------------------------------- В наявності 🚘 ✅ Dodge Grand Caravan 2009' ✅ GMC Terrain 2011' ✅ Chrysler Pacifica 2021' За детальною інформацією звертайтесь в особисті 📨 або за телефоном ☎️ +17782386967 З повагою, Євген 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ⓛⓤⓝⓐ
    wrote on last edited by
    Удaлeⲏⲕa. 650$ ⲃ ⲏeдeлю
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Христина 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Дівчата пишу останній раз У мене дуже прям дуже багато одягу для дитини від 0-3 місяців))) І не запитуйте навіщо я це купляла 😅 Якщо вам потрібно то напишіть будь ласка … Або мені прийдеться його тоді відвести в Value Village
    1 Reply Last reply
    0
  • t910799495T Offline
    t910799495T Offline
    Mudritskaya Sasha
    wrote on last edited by
    Э нова чоловіча куртка Uniqlo легка пухова куртка з капюшоном ( ідеальна для подорожей або прогулянок восени та на весні) розмір xs з бірками купувала за 50 віддам за 35 CA моєму сину виявилася замала підійде худорлявому підлітку або тендітному хлопцю🙂 якщо комусь цікаво пишіть надішлю фото🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Al
    wrote on last edited by
    З 3-го лютого починаємо вже 6-й сезон занять в Українському Клубі розмовної англійської мови. Заняття відбуватимуться по 23-є березня включно, як завжди - по суботах, як завжди - БЕЗКОШТОВНО, та ще й просто біля Metrotown Skytrain Station. На Вас чекає приємна дружня атмосфера, підсилена горнятком чаю-кави зі смаколиками. Відвідування занять - за попереднім записом. Для запису та з запитаннями звертайтесь за адресою електронної пошти, що вказана в постері. З додатковими питаннями можете звертатись до мене в приват. У зв'язку з популярністю заходу пріоритет буде надано новим учасникам. Учасники попередніх сезонів теж можуть відвідувати Клуб за наявності вільних місць.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вадим Крикливый
    wrote on last edited by
    Добрий вечір Хочу дізнатись у людей інформацію щодо мед огляду! Справа у тім ,що я був у Канаді 2 місяці,і не пройшов медичний огляд. Виїхав до Європи по сімейним справам,тепер хочу повернутись. Питання! Чи впустять мене до Канади? Не анулюють перміт? Так як я перебував на території Канади тільки 2 місяці,а строки дають 90 днів
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    90 днів не перебування в Канаді А 90 днів з моменту прильоту і отримання вп
    1 Reply Last reply
    0
  • t628142531T Offline
    t628142531T Offline
    🇺🇦
    wrote on last edited by
    Додж и караван в сутки сколько?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    Заберу с большой благодарностью все вещи. У меня есть девочка с Украины на 8 месяце- будут очень рады вашему подарку💕 свой телефон пришлю в личку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Євген Наталенко
    wrote on last edited by
    Відповідаю в приватні повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Євген Наталенко
    wrote on last edited by
    Доброго вечора ✅ Додж Гранд Караван, вартість оренди 50 CAD/ доба. ✅ 1000 CAD оренда на місяць. ✅ Депозит 500 CAD. ✅ Страхування включено (Business use, For pleasure) ✅ Ліміт 6000 км на місяць ✅ Якщо посвідчення водія Українське, + 300 CAD до оренди (на місяць) *Наразі в оренді, вільний буде 02 лютого
    1 Reply Last reply
    0
  • t5638703557T Offline
    t5638703557T Offline
    Марія Примак
    wrote on last edited by
    Всім доброго ранку. Нещодавно вдалось вивезти особу чоловічої статі з України через перевірених людей і не дуже дорого. Ситуація важка, сама шукала довго, тому від душі допоможу контактом, кому потрібно. Пишіть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Stas
    wrote on last edited by
    Ребята,такой вопрос,нужно оформить разрешение для выезда ребенка заграницу,я В Ванкувере,ребенок в Беларуси.Может кто знает натариуса здесь,который может с этим помочь?
    1 Reply Last reply
    0
  • t396976458T Offline
    t396976458T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Якщо ви зацікавлені у вивченні англійської-пишіть в direct 🤍
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.