Ukrainian Vancouver
-
Ну так кого це харагтеризує з гіршого боку?! Точно не Канаду
-
А вы уверены, что те кто приехал не саме из Украины, не пострадали от войны?
-
Консерваторы настроены по отношению к украинцам гораздо хуже. Кто вам мешает открыть канадский новостной сайт и почитать? ))
-
Это хорошо, что нет. 😊 Такая красивая девушка. Мы бы все расстроились. 😇
-
Нет конечно . Хочу новый купить. Спасибо , что спросили.
-
Уезжаете?😭
-
Заберите шкаф кому нужен 😇 В хорошем качестве
-
Я замужем, но спасибо )
-
Сколько еще украинцы будут ругаться между собой. . Мозги не кому не вправишь. То за языка, то за не благодарности . То что не донатят . То что донят но не тем. Искренне желаю начать всем дружить. А не ругаться.
-
Серед чоловіків таких, хтотприїхав з України не більше 5%. Решта спокійно рубали собі капусту в безпечній Європі. Статистика каже, що 2% новоприбулих до того жили у рашкі. У людей з‘явився шанс змінити своє життя на краще і вони ним скористались, я нікого за це не засуджую. Та казати, що всі - постраждалі від війни то буде перебільшенням. Ну і уряд Канади це прекрасно розуміє
-
Я не став би робити такі висновки відносно консерваторів. Стівен Харпер залишився взірцем як у внутрішній, нкономічній, так і у зовнішнмй політиці. Ліберал Трюдоза весь часпрем‘єрства не продемонстрував жодних сильних рішучих вчинків у зовнішній політиці. Про політику внутрішню і знадувати не хочеться. Просто вже набридло слухати його посиійні вибачення перед усіма та постійну роздачу грошей платників податків неробам. Позиція відносно допомоги Україні чи не єдине позитивне, що я можу згадати
-
☝️Інформаційний канал для українців🇺🇦 в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: - 📺 Актуальні новини; - 🧰 Отримання PR Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
-
А я не за себя говорю 🤥
-
Це був тільки Ваш вибір. Чи не так?! На постраждалого від війни це точно не тягне
-
Или в Польшу на конвейер. Милости просим. 😊
-
Ну так и вы бы приехали в Чехию и рубали бы на заводе капусту 6 дней в неделю по 12 часов за минималка в час. Жили бы в комфортабельном общежитии с общим санузлом на этаж и в комнате, где всего лишь 4 человека на 12 квадратных метра.
-
А яке це має значення. Громадяни україни їхали в Канаду з безпечного місця і Канада їх прийняла. Що, окрім вдясності вони мають відчувати. Коли програма тільки планувалась, обговорювалась умова, що вона буде стосуватись тільки тих, хтотвиїхав з України після 24 лютого 2022. Та потім від цього відмовились. І я важаю дуже вірно зробили. Кожен, отримав шанс. Нажаль, не всі ним змогли розумно скористатись. Та уе вже знов таки особистий вибір вільного індивіда
-
Ну так это был ваш выбор не рубать капусту в опасной Украине 😂
-
Вы уже за всех все порешали и милостиво простили 😁 Кто где был, кто что хочет
-
Я только и вижу пованивание на Трюдо и лейбористов без понимания глобальных процессов. Когда Китай жахнет Тайвань у вас Трюдо снова будет виноват из-за цен и инфляции 😁😁😁
16 Jan 2023, 06:08
23611/31399
about 5 hours ago