Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я не став би робити такі висновки відносно консерваторів. Стівен Харпер залишився взірцем як у внутрішній, нкономічній, так і у зовнішнмй політиці. Ліберал Трюдоза весь часпрем‘єрства не продемонстрував жодних сильних рішучих вчинків у зовнішній політиці. Про політику внутрішню і знадувати не хочеться. Просто вже набридло слухати його посиійні вибачення перед усіма та постійну роздачу грошей платників податків неробам. Позиція відносно допомоги Україні чи не єдине позитивне, що я можу згадати
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Men crypto
    wrote on last edited by
    ☝️Інформаційний канал для  українців🇺🇦  в Канаді 🇨🇦, ділимося досвідом: - 📺 Актуальні новини; - 🧰 Отримання PR Від українців – українцям. Welcome to Canada 💛 💙
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    А я не за себя говорю 🤥
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Це був тільки Ваш вибір. Чи не так?! На постраждалого від війни це точно не тягне
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Или в Польшу на конвейер. Милости просим. 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Ну так и вы бы приехали в Чехию и рубали бы на заводе капусту 6 дней в неделю по 12 часов за минималка в час. Жили бы в комфортабельном общежитии с общим санузлом на этаж и в комнате, где всего лишь 4 человека на 12 квадратных метра.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    А яке це має значення. Громадяни україни їхали в Канаду з безпечного місця і Канада їх прийняла. Що, окрім вдясності вони мають відчувати. Коли програма тільки планувалась, обговорювалась умова, що вона буде стосуватись тільки тих, хтотвиїхав з України після 24 лютого 2022. Та потім від цього відмовились. І я важаю дуже вірно зробили. Кожен, отримав шанс. Нажаль, не всі ним змогли розумно скористатись. Та уе вже знов таки особистий вибір вільного індивіда
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Ну так это был ваш выбор не рубать капусту в опасной Украине 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Вы уже за всех все порешали и милостиво простили 😁 Кто где был, кто что хочет
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Я только и вижу пованивание на Трюдо и лейбористов без понимания глобальных процессов. Когда Китай жахнет Тайвань у вас Трюдо снова будет виноват из-за цен и инфляции 😁😁😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Лично я к Трюдо вопросов и не имею. У вас контрверсийная логика 😁 Все перевернули и зашли с тузов 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я так і не можу зрозуміти, чим саме пан не задоволений?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Чем-то Британию напоминает 😁 Иммигранты сидят на дотациях и отнимают наши рабочие места! Аааа. У дебилов логики нет, мозги отсутствуют. Только жрать и срать. А если жратвы стало меньше, виноват сразу кто-то.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Я як платник податкіа та виборець , Трюдо не задоволений. З того що я бачив , його не люблять у ВС, дуже погано сприймають у Манітобі та Самкачевані і просто відверто ненавидять у Альберті. Занадто смердить соціалізмом його внутрішня політика. Зовнішня взагалі практично відсутня
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Спасибо, это меня в сторону Британии сносит 😁 Как говорится, критикуешь - предлагай! Про дыры в бюджете: открываем глазки, читаем про ковидобесие. Вы же хотели сидеть дома, не работать, получать социальные выплаты и "спасать миллионы жизней"? Пора платить по счетам.😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Нічим Британію це не нагадує! І емігрантів ніхто тут ні в чому не звинувачує. Бо це країна емігрантів , більша половина членів парламенту Канади народилась в іншій країні.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Ліберали, не лебористи! Ще раз, мені як платнику прдатків не прдобається чк саме витрачає сплачені мною гроші пан Трюдо. Прошарок та аретити тих, хто не працює а прекрасно живе за рахунок тих, хтотвпахує посиійно збільшується. Ще більше напружує, що він взяв за звичку витрачати значно більше, ніж країна заробляє. Зазвичай так і відбувається. Консерватои довго та важко приводять нкономіку та фінанси до тями, потім приходять ліберали і все заганяють у яму
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Хто з яким ковідом носиться?! Я справді не розумію де ви ті «проблеми» знаходите
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alligator
    wrote on last edited by
    Мы просто слегка дискутируем на умные темы. Я лично спокоен как Трюдо 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Хто саме хотів сидіти вдома? Хто сидів і продовжує сидіти?! Чи пан справді не розуміє хто в цій країні головний вічно всим незадоволений прожирач коштів платників податків?! Кого пан Трюдо все більше садить на голову простим громадянам? Ну як це требо пояснювати, значить не треба пояснювати…,
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags