Ukrainian Vancouver
-
Я як платник податкіа та виборець , Трюдо не задоволений. З того що я бачив , його не люблять у ВС, дуже погано сприймають у Манітобі та Самкачевані і просто відверто ненавидять у Альберті. Занадто смердить соціалізмом його внутрішня політика. Зовнішня взагалі практично відсутня
-
Спасибо, это меня в сторону Британии сносит 😁 Как говорится, критикуешь - предлагай! Про дыры в бюджете: открываем глазки, читаем про ковидобесие. Вы же хотели сидеть дома, не работать, получать социальные выплаты и "спасать миллионы жизней"? Пора платить по счетам.😊
-
Ліберали, не лебористи! Ще раз, мені як платнику прдатків не прдобається чк саме витрачає сплачені мною гроші пан Трюдо. Прошарок та аретити тих, хто не працює а прекрасно живе за рахунок тих, хтотвпахує посиійно збільшується. Ще більше напружує, що він взяв за звичку витрачати значно більше, ніж країна заробляє. Зазвичай так і відбувається. Консерватои довго та важко приводять нкономіку та фінанси до тями, потім приходять ліберали і все заганяють у яму
-
Хто саме хотів сидіти вдома? Хто сидів і продовжує сидіти?! Чи пан справді не розуміє хто в цій країні головний вічно всим незадоволений прожирач коштів платників податків?! Кого пан Трюдо все більше садить на голову простим громадянам? Ну як це требо пояснювати, значить не треба пояснювати…,