Ukrainian Vancouver
-
Причому в день, коли так сильно бомбили міста.
-
Привіт) Можливо, хтось знає компанії в яких можна працювати і там діє закритий робочий перміт?
-
Друзі,запрошую на пробний безкоштовний урок з: 📌математики 📌української мови 📌англійської мови 📌німецької мови 📌програмування 📌підготовка до школи 🖇️Дітки до 17 років 🖇️Працюємо також і з дорослими☺️ Онлайн школа,уроки проходять на платформі з вчителем Батьки можуть бути присутніми на уроці😉 Чекаю всіх в особистих😍
-
це вам роботодавець робить закритий ворк перміт і ви працюєте тільки на нього і не маєте права міняти роботу
-
Потрібно шукати 🔍 і домовлятись
-
Так, я це знаю, але не всі компанії це роблять, точніше не виступають спонсором. Я мала на увазі за такі компанії
-
Доброго дня, поділіться контактами майстрів педикюру. Дякую
-
Всем привет! Меня зовут Ника, я смм-специалист 🪄 Работаю с рынком Украины, Европы и ОАЭ более полугода 🌍 За это время я познакомилась с разными нишами, такими как инъекционная косметология, массаж, ногтевой сервис, аренда недвижимости, венчурные инвестиции и ресторанный бизнес 🚀 Если вы в поисках клиентов, смело пишите мне и мы детально обсудим пути решения вашего запроса 💌
-
Доброго дня ! Підкажіть будь ласка мануального терапевта у Ванкувері , якщо такий є 🙏 Заздалегідь дякую
-
Я не памʼятаю як саме до них потрапити в аеропорту, може хтось нещодавно це робив, поділіться
-
Вам треба по прильоту до success звернутись
-
З 1 лютого звільняється кімната у 2-бедрумній квартирі за адресою 7072 , inlet drive Burnaby , BC, Kanada, у житловому комплексі є тренажерний зал и басейн. 1200 за все з інетом. Дзвонити Кристині +17788655536