Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня! Можливо, хтось ставкувався з подібною ситуацією. Мій чоловік після 11 місяців очікування отримав візу робочу по программі. Причина отримання візи всього на півроку – це те, що в нього його паспорт закінчується через 7 місяців. І тому дали ось візу на 6 місяців. У мене і дітей на 3 роки. Зараз стоїть питання, як можна продовжити ось цю робочу візу? Чи є якісь варіанти? Якщо хтось знає, буду дуже вдячна.
-
Вы когда подаете на визу паспорт, срок которого истекает, почему у вас в этот момент на возникает вопрос: А может новый заказать?
-
Мы подавали 11 месяцев назад. И в любой момент мог прийти запрос на визу, там срок 30 дней на вклейку. Паспорт ждать минимум 4 месяца. Вот почему.
-
И муж у меня гражданин другой страны. Там только 1 паспорт разрешен загран, не как у нас 2 заграничных.
-
Всім доброго дня! Якщо Ви в пошуках репетитора з математики, української мови, англійської, підготовки до школи, підготовки до НМТ - пишіть в особисті повідомлення! Пробний урок - безкоштовний!
-
Вітаю всіх. Хтось робив у Ванкувері довідку про несудимість з України? Яка процедура?
-
📌🇨🇦Отримайте ідеальне резюме за для успішного працевлаштування в Канаді - країні, де резюме має вирішальну роль!🇨🇦📌 ❓Ви мрієте розпочати карʼєру в Канаді❓ Ми будемо раді допомогти Вам в цьому ❗️Резюме - це Ваше перше враження на потенційних роботодавців , і воно має бути ідеальним ✅ 🖊Наші послуги зі створення резюме: 🛑Індивідуальний підхід : ми враховуємо Вашу унікальну карʼєрну історію, підкреслимо усі ваші навики і досвід для того, щоб роботодавець зацікавився саме Вашим резюме . 🛑Професійні копірайтери: Наші досвідчені спеціалісти знають , як створити резюме , яке напишуть за усіма правилами та нормами для Канадських компаній . Та адаптують під місцеві стандарти. 🛑Адаптація під місцеві стандарти : Наша команда знає усі деталі на які звертають работодавці в резюме- від розміру шрифта до правильного хронологічного порядку минулого досвіду в роботі. 🛑Ваші навички важливі :Ми підкреслимо усі ваші основі досягнення і навички та обов’язково розглянем яких навичок набули на минулих місцях роботи , щоб зробити Вас та Ваше резюме привабливішим для роботодавця. ‼️‼️Давайте разом зробимо перший крок за для вашої успішної співбесіди та чудової карʼєри в Канаді . Ми чекаємо на Вас в особисті повідомлення в Телеграм і вже готові приступити до складання Вашого резюме яке допоможе знайти першу роботу в Канаді‼️‼️
-
Після прибуття в канаду вы зможете подовжити ворк перміт онлайн, потім на основі цього податися на візу на такий самий строк. Але це не буде довше, ніж дія паспорта. Тому вам треба мати новий паспорт чи подовжити старий.
-
На одному людину?
-
З 1 лютого звільняється кімната у 2-бедрумній квартирі за адресою 7072 , inlet drive Burnaby , BC, Kanada, у житловому комплексі є тренажерний зал и басейн. 1000 за все з інетом. Дзвонити Кристині +17782404366
-
Гей любий! Наймання доступне для будь-кого. Ну, я менеджер з нерухомості та власник нерухомості. Шукаю помічника на неповний робочий день. Ваша робота полягає в розміщенні моїх орендованих об’єктів на платформах соціальних мереж і у
-
Здравствуйте, нужна работа срочно! Я парень 23 года, знание английского на уровне b1, рассмотрю абсолютно любые варианты по всей территории Торонто и окрестностях
-
Наймання доступне 😼
-
Гей любий 😁
-
Группа называется украинцы в Ванкувере)
-
Добрий день,підкажіть будь ласка, якщо є driver license отримані в Альберти, чи можна в ВС обміняти їх, чи яка процедура, дякую.
-
Всім привіт, хто хоче заробляти 50$ хоч за пів години пишіть мені в ЛС😉
-
Привіт всім!) Можливо хтось буде найближчим часом їхати з України до Ванкуверу і міг би привезти не велику передачку за винагороду , буду дуже вдячна🙏
-
Вітаю, шукаю сімейного лікаря, може хтось знає де є місце?
-
Все можна знайти в інтернеті, якщо загуглити
16 Jan 2023, 06:08
23803/31398
about 8 hours ago