Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Якщо німець пробіг дуже легко глянути В інших випадках є карфакс, якщо машина хоть іноді заїжджала на нормальне сто пробіг буде писатись. Та і кількість володарів ( як і оформлених ДТП) також
    1 Reply Last reply
    0
  • t5874691355T Offline
    t5874691355T Offline
    ️𝓐𝓝𝓝𝓔𝓣𝓣𝓔️
    wrote on last edited by
    Всім привіт. 😀 Шукаю житло🏡 ✈️ Прилетаю в перших числах лютого. ✅ Якщо є пропозиції чи якісь варіанти чекаю повідомлення в особисті
    1 Reply Last reply
    0
  • t737709232T Offline
    t737709232T Offline
    Delonnar
    wrote on last edited by
    Здравствуйте, ищу работу, рассмотрю все варианты Ванкувер, парень 30 лет , буду на месте 29-го февраля
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    То Ви мабуть з цією братвою ніколи не стикались😀. Вони живуть своєю окремою, автономною закритою комьюніті. Там все можна вирішити між собою. Чув навіть і про биті машини, які тихо без жодних записів відновлювали. Кілометраж то банальність.
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Битих машин без записів приблизно 60-70% з того що я передивився
    1 Reply Last reply
    0
  • t6890095688T Offline
    t6890095688T Offline
    Тетяна
    wrote on last edited by
    Шановні батьки та діти❗ Мене звати Тетяна , і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑‍💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: Основи програмування Введення до Scratch або Python Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Запис відкритий до 31.01 Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor G
    wrote on last edited by
    Clean title зберігається якщо сумарна вартість пошкоджень до 3 тис Дол.. по-друге дилершип для вживаного автомобіля це не гарантія. Мені наш же українець земляк з Гореничів намагався продати авто в якому половину передка було замінено. Із clean title.
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Ні) до якогось відсотка від вартості авто😉 Якось можна виділити в моєму першому повідомленні «ОФОРМЛЕННИХ ДТП»?
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Якщо машина робилась по страховці то запис буде Якщо машина робилась в боксі за свої гроші то запису не буде) Нажаль не можна ссилку кидати Clean title 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    Мені диллер сказав, шо в Канаді все шо до 1к дтп не рахується, бо нікому не в прикол це проводити по страховій і платити потім більше
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor G
    wrote on last edited by
    Ну мені про 3000 сказав наш земляк із дилершипу і що такі пошкодження у карфакс не потрапляють . А взагалі по логіці збитки понад певний відсоток вартості є total loss, і після цього авто стає salvage. Оформлені дтп чи ні-яка різниця? Якщо body shop запише дані про ремонт у історії авто - ви її побачите. Якщо ні- то ні
    1 Reply Last reply
    0
  • t581786396T Offline
    t581786396T Offline
    Vadim
    wrote on last edited by
    Ну якщо самі винуваті то так на слідуючий рік ніхто не хоче платити більше за страховку )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Margarita
    wrote on last edited by
    Ищeм людeй нa paбoту, лc.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Виктор
    wrote on last edited by
    2 чeлoвeкa для пoдpaбoтки, лc
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Нипишите мне в л / с
    1 Reply Last reply
    0
  • t6967514114T Offline
    t6967514114T Offline
    Maksim Kovalenko
    wrote on last edited by
    📌🇨🇦Отримайте ідеальне резюме за для успішного працевлаштування в Канаді - країні, де резюме має вирішальну роль!🇨🇦📌   ❓Ви мрієте розпочати карʼєру в Канаді❓ Ми будемо раді допомогти Вам в цьому ❗️Резюме - це Ваше перше враження на потенційних роботодавців , і воно має бути ідеальним ✅   🖊Наші послуги зі створення резюме:   🛑Індивідуальний підхід : ми враховуємо Вашу унікальну карʼєрну історію, підкреслимо усі ваші навики і досвід для того, щоб роботодавець зацікавився саме Вашим резюме .   🛑Професійні копірайтери: Наші досвідчені спеціалісти знають , як створити резюме , яке напишуть за усіма правилами та нормами для Канадських компаній . Та адаптують під місцеві стандарти.   🛑Адаптація під місцеві стандарти : Наша команда знає усі деталі на які звертають работодавці в резюме- від розміру шрифта до правильного хронологічного порядку минулого досвіду в роботі.   🛑Ваші навички важливі :Ми підкреслимо усі ваші основі досягнення і навички та обов’язково розглянем яких навичок набули на минулих місцях роботи , щоб зробити Вас та Ваше резюме привабливішим для роботодавця.   ‼️‼️Давайте разом зробимо перший крок за для вашої успішної співбесіди та чудової карʼєри в Канаді . Ми чекаємо на Вас в особисті повідомлення в Телеграм і вже готові приступити до складання Вашого резюме яке допоможе знайти першу роботу в Канаді‼️‼️
    1 Reply Last reply
    0
  • t965564097T Offline
    t965564097T Offline
    Юлия
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! У мене таке питання - чи потрiбна чоловiковi iранцю транзiтна вiза, якщо пересадки в iталii, Iспанii, Германii, чи в Португалii? Дякую за вiдповiдь!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Назар Пех
    wrote on last edited by
    Дoп. Дoхoд, лc
    1 Reply Last reply
    0
  • t996166022T Offline
    t996166022T Offline
    Maria Sakvuk
    wrote on last edited by
    Про резидентсво, про податки, про майно в Україні і багато іншого. Запрошую долучитись, послухати і поставити запитання.
    1 Reply Last reply
    0
  • t396638386T Offline
    t396638386T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Доброго дня! На даний момент в пошуку роботи(survival job) поділіться досвідом як ви отримали свою роботу
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags