Ukrainian Vancouver
-
Всім привіт, мене звати Іра я майстер бровист та ламімейкер з великим досвідом та професійним підходом до своєї роботи. Моїми основними принципами є якість, увага до деталей та індивідуальний підхід до кожного клієнта. Моєю метою є не просто змінити зовнішній вигляд клієнтів, а допомогти їм відчути впевненість у собі та підкреслити їх природну красу. Мій інстаграм: irenе_kavka Працюю в студії в центрі Ванкувера: Vancouver, 1732 Alberni street
-
Доброго вечора. Може хтось допоможе. Втратив чорний гаманець з msp карткою, credit card cibc та compass card на ім'я Oleksandr Babar на станції lougheed skytrain station.Якщо хтось знайде, зверніться до мене у телеграм або за номером 6726731397. Дуже дякую.
-
Добрий вечір! Чи є в групі електрики або може хтось розбирається в ремонті мікрохвильовки відгукніться будь ласка ☺️
-
Привет , меня зовут Марина Я сертифицированный BROWS & LASH мастер 👍 Смогу подчеркнуть вашу естественную красоту❤️ Гарантирую приятный сервис, лучшие материалы и отличный результат 🔥 Приглашаю к себе на такие процедуры как: 🌹 Ламинирование ресниц 🌹 Ламинирование бровей 🌹 Покраска бровей 🌹 Коррекция бровей (воск/пинцет) 🌹 Депиляция воском над верхней губой 📍 Vancouver BC
-
У яке місто ви прилетіли?
-
Запрошуємо на онлайн заняття до центру : 📌Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська , італійська , польська ) 📌Інформатика та ІТ 📌Шкільні предмети (математика, українська, хімія, фізика) 📌Шахи та логіка 📌Дошкільна підготовка , ментальна арифметика та логопед 📌Творчість (живопис, вокал , фортепіано , гітара , хореографія та гімнастика) Шалена знижка до кінця січня на будь-який напрям Перше пробне заняття безкоштовно Пишіть у Дірект)
-
Инна, пишите пожалуйста конкретно какая работа, а то вас отправят админы в бан