Ukrainian Vancouver
-
Мені туди треба тоді )
-
Вже там ) дякую
-
Всім привіт! 😊 Я новенька в Ванкувері ) Раптом у когось є завтра, час і бажання зустрітись на бранч, дайте знати )
- завтра (пятниця 18 листопада)
- о 11:00
- в JJ Beans (1188 Alberni St, Vancouver, BC V6E 1A5) буду рада зустрічі 🥰 Планую там бути з 11 до 13 десь.
-
Привіт)) можу приєднатися)
-
Героям Слава! Welcome to наш скажений український чат (не толерантно до русяз, адмін планує лекції, а ми бухати, спорт та веселі каталки на горах, ну в клубєшніки)
-
О, блокує
-
Назва Суто україномовний чат Ванкувер
-
клас, до зустрічі )
-
Привіт! Заходьте у наш затишний чатик🇺🇦🍁 для українців у Ванкувері та околицях. Ми там знайомимося, спілкуємося, ділимся цікавим☺️ t.me/ukrvanchat
-
Привіт, друзі! Якщо комусь терміново потрібне тимчасове житло в Surrey/ Langley ✌️
В нас зараз звільнився Airbnb unit в районі Clayton Heights. Якщо комусь з українців потрібно зняти тимчасове повністю обмебльоване житло то ми зможемо дати своїм додаткову знижку - якщо комусь треба на місяць-два поки шукаєте довгострокову оренду.
Кому цікаво, пишіть мені! 💙💛
-
Здравствуйте Есть огромное желание и стремление стать трак драйвером в Канаде. Хочу подучить соответствующие канадские профессиональные права. Имею профессиональные права украинские , но категории лишь B,B1, C, C1. Я могу обучиться на необходимые категории ? Имею все необходимые данные для этого ремесла. Огромный опыт вождения, прекрасная обучаемость, хорошее здоровье, нет вредных привычек, спорт, отличные реакция, скорость мышления, глазомер, могу понять и объясниться на английском языке (продолжаю совершенствоваться )
-
В які дні та часи працює магазин, особливо у вихідні і яка адреса?