Ukrainian Vancouver
-
Берите билеты на паспорт в котором вклеена виза. Это основание для въезда в Канаду. Когда будете получать разрешение на работу WP, отдайте офицеру два паспорта и просите чтобы его выдали на новый
-
Шановні українці, в кожному великому місті Канади не одне, а десятки відділень Сервіс Кенеда, які видають Сін номер. В усіх містах є одне неписане правило: чим ближче до центру - тим довші черги. Отже якщо загуглити не центр то і черг нема. Особисто я отримувала Сін в місті 3,5 млн населення, прийшла за 20 хвилин до закриття, стояла чимала черга, охоронець сказав всім йти додому і всі пішли, а я лишилась і отримала сін. Якщо хтось по незнанню замовив онлайн і чекає місяцями, то він має знати що чекає він просто роздруківку на білому папері навіть без жодних штампів, тож йому ніхто не забороняє зайти в найближчий Сервіс Кенеда і попросити роздрукувати вже присвоєний номер. Так як і загублений.
-
Скам, нічого нікому наперед не скидайте
-
Опа, де можна купити?
-
Привіт Може хтось може підказати чи хтось стикався з таким питанням ,професія interior design підходить під програми на подачу pr ?
-
Ага , зрозуміла дякую ❤️ Ще хочу запитати ,якщо наприклад подалися на pr і відмовили чи можна подаватись знову ,і якщо закінчилась віза і робочий дозвіл ,але я працюю довгий час в компанії ,чи може мій employer продовжити мені документи ?
-
Ой блін , неприємненько звісно 🤦♀️ Будемо консультуватись
-
Технічно так. Але він (роботодавець) повинен відповідати критеріям BC. В мене все розбилося вщент, як раз із-за цього. І кажуть треба виїзжати з метрованкувера, іншу роботу шукати, та знов рік роботи напрацьовувати. Проконсультуйтеся з консультантом по вашому кейсу
-
Привіт,хтось з українців стриже в Burnaby?
-
Жіночко,ви не при своєму розумі,чи що???Ви не купували у нас ікру і не знаєте якої вона якості.Люди беруть і ще замовляють,бо їм подобається.Видно що людині немає чим зайнятися в цьому житті.Перед тим ,як купувати людина може скуштувати.
-
FB marketplace