Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Якщо вам зручно MDT казати, будь ласка. Але українцям ніякі MDT тут не роблять
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    MDT такого поняття нема. IME є. MDT це не є якоюсь програмою перевірки здоров'я в Канаді. Ну нема такого
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    На цьому сайті звісно могли зробити свою абревіатуру, це не заборонено
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Я ж кажу що мені лише урядовий сайт треба
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Слухайте, та припиніть ви вже цю демагогію! Вже навіть не смішно. www .panelphysician .ca/blog/ime-vs-mdt-requirements (Пробіли не забудьте прибрати, розумник).
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    При чому тут в гуглі забанили😄 Нащо придумувати якісь назви для медичних тестів, якщо вони вже й так придумані. І посилатись на неурядовий сайт аби доказатуватись
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Їжджайте до Оттави. Там вам буде гавернмент. Якщо звісно вас у Гуглі забанили. Мене ви вже втомили своєю безглуздою впертістю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Так, останній комент, і я - все, done, бо далі сперечатися не має сенсу. Ось цей документ для вас достатньо офіційний? Це - частина ворк перміту, графа Conditions.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    .
    wrote on last edited by
    Це фразування, а не назва медичного тесту
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Milana
    wrote on last edited by
    Добрий вечір! Може хтось найближчим часом летить у Ванкувер і може передати маленьку передачу . Віддячу. Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denys
    wrote on last edited by
    Доброго вечьора, хтось може допомогти з переїздом машиною, завтра? З оплатою, звісно, Бьорнабі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Inna
    wrote on last edited by
    Вітаю! Може хтось знає відповідь: якщо мій чоловік-іноземець полетить один до Канади, без мене ( у нього також cueat). Чи пропустять його ? Ми поки чекали візу для чоловіка, у нас народилася донька. На разі в неї лише американський паспорт. Виготовлення укр паспорту займає багато часу та і cueat вже закрили, не знаю як бути з візою для доньки тепер. Ось і думаємо, щоб чоловік на разі сам полетів, чи пропустять його? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t6769979394T Offline
    t6769979394T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Друзі,вітаю! Кому потрібен репетитор з: математики української мови англійської мови німецької мови ПіДГОТОВКИ ДО ШКОЛИ Підготовки до НМТ/ЗНО Програмування: ✅Scratch (7-8 років) ✅Minecraft (8-13 років) ✅Roblox (10-17 років) ✅Python (13+) Пишіть, будь ласка, в особисті. Пробний урок -безкоштовний!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6814127083T Offline
    t6814127083T Offline
    Юлія
    wrote on last edited by
    Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому?🧐 Наша онлайн-школа пропонує безкоштовний пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox, Python, Digital Design)🫶🏻 Також курси англійської, математики та української мови для вашої дитини на високому рівні допоможуть підтримувати знання🌷 Запишіться на пробний урок вже сьогодні💌
    1 Reply Last reply
    0
  • t1381369664T Offline
    t1381369664T Offline
    Ольга
    wrote on last edited by
    Так для граждан сша виза в канаду не нужна….🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • t5897103726T Offline
    t5897103726T Offline
    Маriіa
    wrote on last edited by
    Привіт,я майстер по оформленню брів ✨ Підкреслюю вашу красу 🥰 Все стерильно ,та якісно😇🫶🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Тетяна Кириченко
    wrote on last edited by
    Шановні всім добра , таке питання, якщо обміняти українські права на канадські чі зможу людина їздити в европі та який час чі не зможе взагалі .дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Будь ласка, не робіть так Ви підставляєте тих, хто планував чи планує залишатися тут надовше. Ви також підставляєте українців в Україні. Деякі люди отримали значну фінансову допомогу та відпочили два тижні в готелях з триразовим харчуванням в Канаді. І одразу ж назад. Це одна з багатьох причин, чому програма для українців була згорнута в липні минулого року Хоча це невеликий відсоток, бочка медом легко портиться ложкою дьогтю Грошова допомога це не гроші з неба. Це податки канадців. Коли бачать наглу поведінку людей з-за океану, то гарненько задумуються, а навіщо допомагати їм? Надсилати ту ж зброю? Що це нам дасть? У нас в Канаді своїх проблем вистачає Хочете ворк перміт? Будь ласка, прилітайте, робіть. Ви його матимете і це розумна стратегія, яку я підтримую обома руками. І на цьому все. Брати стартову грошову допомогу не за призначенням, зокрема не на пошук житла в Канаді з точки зору канадців виглядатиме як щось вкрай неправильне, м'яко кажучи. Зрозуміло таких людей ніхто неконтролюватиме і остаточний вибір лише за ними.Такі справи.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133929655T Offline
    t2133929655T Offline
    Melnyk Mykola
    wrote on last edited by
    Ні,в Канаді свої закони,а в Європі свої.
    1 Reply Last reply
    0
  • t437919023T Offline
    t437919023T Offline
    Фея
    wrote on last edited by
    Доброго ранку! Питаю для подруги, що збирається в Канаду☺️ Щоб отримати грошову допомогу потрібно лише вʼїхати до 31го, чи вже і податись на неї? Тобто чи зможе вона отримати допомогу, якщо вʼїде в останніх числах березня? Дякую in advance. Всім чудового дня)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags