Ukrainian Vancouver
-
Дуже важливо
-
Добрий вечір, хтось по CUAET приїжджав по visitor visa тут?
-
Всім привіт Шукаю фотографа, хочу замовити фотосесію не за всі гроші)
-
Люба громадо Ванкувера! Приєднуйтесь до нашого кулінарного співтовариства на Facebook , де смак і традиції об'єднують нас у Ванкувері! 🌍 ✨ Тут ви можете виставляти свої домшні страви на продаж, а також замовляти неперевершені страви від інших членів групи. Починайте рекламувати та ділитися своїми кулінарними талантами, готуючи та пропонуючи ваші домашні смаколики! А найкраще в тому, що тепер замовники зможуть відкрити для себе найсмачніші страви, приготовані з любов'ю та професіоналізмом українських господинь та господарів. Нехай наша група стане місцем для обміну рецептами, порадами та смачними історіями. Приєднуйтеся до нас, готуйте з радістю, діліться враженнями та насолоджуйтеся чарівним світом української кулінарії у Ванкувері! 🥟🥂
-
Шановні батьки та діти❗ Мене звати Тетяна , і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовних вебінарів🌐 з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: 🔵Основи програмування 🟡Введення до Scratch або Python 🎨Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. 🎮Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 5 років працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти☺️ Запис відкритий до 10.02 ⭐Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво"⭐
-
Таке питання: повинен був летіти через Франкфурт та мені змінили рейс, тепер через Лондон. В Лондоні приліт в термінал 2, а виліт з терміналу 3. На гугл картах це або поруч або взагалі одна будівля. Хтось знає там є трансферна зона? Візи британської у мене немає.
-
Всем привет! Могли бы подсказать пару моментов касательно получения SIN и прохождения мед осмотра, пожалуйста? (Был бы особенно рад ответам людей, которые недавно прибыли в Канаду) 1. Нужен ли SIN для прохождения мед осмотра? (как я понимаю, нет) 2. Сколько времени занимает получение SIN (от момента первого визит в офис и получения даты аппоинтмента до момента получения документа на руки)? 3. Сколько времени занимает прохождение мед осмотра (от момента первого визит в больницу и получения даты аппоинтмента до полного завершения мед осмотра)?
-
Мы медосмотр от записи к врачу до конца прошли за неделю- полторы где-то