Ukrainian Vancouver
-
Я в 2014 уже там был, спасибо, насмотрелся как Украина относится к своим защитникам
-
СБУ працює , скоро будуть офіційні накази, чекайте, вас повернуть!
-
Ну тада вперёд! За Родину!
-
Зависть )
-
Тоді якого греця ви в чаті для тих хто в Канаді?
-
А как так можно общаться со знакомыми!??? Вы очень странная 🙈🤷
-
Я до речі в Україні!!!! Не забувайте вживати матюки, це основа російської мови!
-
А можна цю людину прибрати з чату? Взагалі не розумію як можна так спілкуватися з незнайомим людьми!
-
ПФ, типо украинрмовни, не матюкаются? Ангелы просто
-
Admin, please, delete this bullsh*t
-
Ви в групі українців але не здатні написати мовою групи! Ну і рівень знань 😁 російський мабуть 😭
-
Божечки какой кошмар. В Канаде люди говорят на двух языках и никто им не тыкает что они не канадцы если говорят только на одном из них. Larysa мы уже поняли вашу позицию, но пожалуйста будьте толерантны и относитесь нормально к тому что люди говорят на том языке на котором они всю жизнь говорили и это не означает что они не знают Украинску мову. Добра вам.
-
Уважно придивіться! Радянські будинки! Типовий рос алкоголік 😭😭😭😭😭
-
Мову цінують, землю благословлять, книги читають ❤️
-
Звичайно ангели! Віддають Богу славу за все! Завжди радіють! Довготерпеливі, не шукають свого, завжди люблять!
-
Народ який не знає власну мову і ще не захищає її, каже тупеньке на чорне коли воно біле , ох яке ж воно тупеньке 😁😭
-
Воно просто тупеньке 🤷♂️
-
Навіть "українську "написала з помилкою!!! Я в захваті від ваших знань 😁😁😁
-
Звісно , що можна бути поліглотом, браво!!! Володіти вільно своєю , це вже мистецтво і аристократизм! Кожному російськомовному нехай Бог дасть мудрості розібратися з елементарними речеми в житті! Якщо вам рідна мова немає значення, інтелігентність вам недосяжна!
-
Лариса, очень вас прошу не пишите больше вашу позицию все поняли, и так чтобы вы знали интеллигентность и знание языка совершенно разные вещи.
16 Jan 2023, 06:08
24278/31382
about 4 hours ago