Ukrainian Vancouver
-
Я вільно спілкуюсь як російською так і українською хоч мені звісно легше російською бо все життя я говорила російської, адже ніколи в Україні нікого не примушували говорити українською
-
Матір ви б продали точно 😭😭😭
-
Як можна в групі українців захищати рос, ну це як мінімум порушення функцій на всіх рівнях!!! Абсурд! Любіть мову! Люди не соромтеся, що ви українці! 💛🩵
-
СБУ працює ! А вам терпіння! Ну і звичайно користуватися рідною 😁
-
З поваги до тих героїв, що загинули, матері від горя зійшли з розуму, сенс у житті похований, а воно не розуміє, що коли українець то говорить українською! Йой то таке тупе буває 😭
-
Ну как сказать. Вам бы историю США и Канады освежить 😁
-
Це для коня зрозуміло! Рос люди особливі, я розумію 😭
-
Та вже визнай, що тупе Тай живи з гумором! 😭
-
В описании группы не написано что в этом чате можно говорить только на Украинском языке.
-
"По життя" Мабуть перекладач щось не те втнув 😭
-
Опануй свою! Навчись любити, цінувати, захищати і тоді чужої не захочеться...
-
Боже, який спам в групі де мають говорити по життя Ванкувері і давати поради Де адміни??? Капець🤦🤦🤦
-
Синку, ти своєї історії не знаєш, чому лізиш до чужої 😁
-
Шикарна українська! Захоплююсь! Благословіння! Багато охочих бажаю !
-
Але ви таково файно на укр перейшли, вже й не такий неук як я думаю 😁
-
Всiм привіт! Запрошую вас і вашу другу половинку на фотосесію в найкращій студії Ванкувера до Дня святого Валентина! Є вільні дати. - Допомога з підбором образу - Допомога з позуванням - Професійна ретуш - Кольорокорекцію фотографій - Ви отримаєте знімки протягом 2 днів Для запису телефонуйте або пишіть в особисті повідомлення! Усім дякую.
-
"українські" також помилка😁 Розмовляти не достатньо, важливо досліджувати , читати звісно , бажано в групі, щоб удосконалюватись 😭
-
окей зрозуміло, це троль, ігнор
-
Пропоную цього користувача просто ігнорувати. Бо він/вона/воно не облишить відповідати.
-
І при чому тут Бог! Аби щось теревенити
16 Jan 2023, 06:08
24313/31564
about 4 hours ago