Ukrainian Vancouver
-
Дівчата терміново потрібно дві моделі на навчання «Brow artist „ 07.02 - 15:30 08.02 - 16:00 Vancouver West End 📍 Відправляйте фото брів без макіяжу мені в інстаграм: irene_kavka
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, хто робив в Укр довідку про несудимість, але не через дію , а іншим способом
-
Привет) Делаю массаж в downtown каждый день с 9 утра до 9 вечера 1 час 65 сad 1,5 - 85
-
Друзі, підкажіть, чи є тут в Ванкувері українське ком'юніті? Якісь заходи, обговорення бізнесу і т.д.? Бо бачу що багато національностей мають свою ком'юніті тут і це дуже допомагає.
-
Наші волонтери не виставляють всі події на сайт. Конфлікту немає, бо ми разом всі працюємо на одну мету. Ралі починається о 1 годині, захід Maple Hope Foundation о 4.
-
Всем привет. Не ищет ли кто-то соседа по квартире? Я недавно приехал и ищу комнату. Буду благодарен за любую информацию по поводу жилья и работы в целом. Особенно где требуется знание китайского языка.
-
Це мабуть також опція, але як на мене, це трошки "глибоко закопано". Я наприклад не користуюся Інстаграмом. До того ж, пані Світлана послалася на якусь сторінку. Виявилося, що на сайті Maple Hope Foundation нічого про це нема. Взагалі, на мою думку, проблема української громади в тому, що оголошення про важливі події можуть бути розкидані по різних джерелах, але відсутні (або не представлені досить помітно та виразно) у тих, де кількість учасників найбільша. А потім ми дивуємося, коли скажімо на мітинг приходить мало людей. Але ж більшість просто не знала про подію. Я про це вже не одного разу згадував у ФБ групі. Але це так, мій rant, як то кажуть місцеві.