Ukrainian Vancouver
-
І мені можна також, дякую)
-
Шановні батьки та діти❗️ Мене звати Тетяна, і у мене виникла ідея для дітей, якою я хочу з Вами поділитися. Зараз багато дітей виявляють бажання спробувати себе у сфері IT, тому моя ідея полягає в організації безкоштовного вебінару з програмування . На вебінарі Ваші діти матимуть можливість вивчити основи програмування🧑💻 та розвинути свої навички в цій цікавій галузі. Теми, які будуть включені: Основи програмування Введення до Scratch або Python Творчі завдання з 3D моделювання та відеомонтажу. Створення ігор на платформах Roblox, Unity, Minecraft. Також хочу поділитися інформацією про себе. Я 4 роки працюю в сфері IT, як практикуючий спеціаліст. Програмування зараз - це те, що допомагає провести час за комп'ютером з користю,а для підлітків 14+ навіть можливість заробляти💵 Для реєстрації та отримання подробиць, напишіть в особисті повідомлення слово"Цікаво" #діти#навчання#онлайн
-
Інформація для новоприбулих сімей з дітками 3-5 рочків. В центрі розвитку «Рідне Сонечко», що в Нью весті в церкві, є ще місця. Вони ходять на заняття з 9:30 до 17:30 пн-пт. Моя дитина там є, і там взагалі дуже гарні педагоги професійні. Якщо хтось лише приїхав і не може знайти садочок, це чудова заміна. Бо почати ходити можна вже, без черг. Звертайтесь, кому цікаво, розкажу більше.
-
Привіт 🙌🏻мене звати Марта і я проводжу приватні тренування для дівчат з boxing, kickboxing, MMA та boxing fitness кому буде інтересно заходіть на мій Instagram для більшої інформації 🥊
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, есть ли ещё какой-то способ попасть в Канаду, если не делал WP? Моя девушка в Украине и не подавалась на визу.