Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1338708303T Offline
    t1338708303T Offline
    Шматочок Щастя
    wrote on last edited by
    Card opening
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Denis
    wrote on last edited by
    Доброго дня, якщо хтось буде їхати з України до Ванкуверу найближчим часом, дайте, будь ласка, знати в особисті повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t875707428T Offline
    t875707428T Offline
    Lesia Solona
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть будь ласка, хто носить лінзи, як ви їх купуєте в Ванкувері? Чи можливо взагалі купити без рецепту, чи краще з України замовляти?
    1 Reply Last reply
    0
  • t734611008T Offline
    t734611008T Offline
    Queen Margo
    wrote on last edited by
    Всім добра! Терміново на завтра потрібно дитяче крісло в авто! Може є у кого арендувати? Буду вдячна за допомогу!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6632212750T Offline
    t6632212750T Offline
    Діана Левченко
    wrote on last edited by
    Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
    1 Reply Last reply
    0
  • t97496757T Offline
    t97496757T Offline
    Ріярд Oleks🇺🇦
    wrote on last edited by
    Це скам - воно в усіх іноземних чатах українців пише і всюди виїжджає ❗️❗️❗️
    1 Reply Last reply
    0
  • t1614930063T Offline
    t1614930063T Offline
    Galyna Kostelna
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Порадьте будь ласка заклади харчування де можна знайти нормальну їжу , в районі Річманду проживаєм , (не фастфуд)оскільки тільки приїхали в готелі нажаль не харчують .Буду вдячна за інформацію 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor G
    wrote on last edited by
    У супермаркетах окрім no frills є відділи. Подивіться на Гугл картах ресторани. В районі Річмонду- це трохи розпливчасто, як і поняття нормальної їжі.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Я не думаю, що SIN - це ваша задача номер 1 по прибутті. Я б почав з MSP, рахунку в банку, подачі на фінансову допомогу, пошук житла. А SIN отримаєте в будь-якому відділенні Service Canada як час буде.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Мы подавали родителей без сина на финансовую помощь
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Opening chequing and savings account. Бо саме це ви будете там робити у першу чергу. Chequing account - це звичайний поточний банківський рахунок. Savings account - ощадний рахунок, його вам теж запропонують відкрити, але це опціонально. Що ж до кредитного рахунку (і карти), його вам одразу можуть і не відкрити, якщо ви нова в Канаді, і у вас ще немає роботи. Або відкриють, але secured account, що означає, що на вашому звичайному рахунку заморозять певну суму грошей для забезпечення кредитного ліміту. Хоча я чув, що комусь з українців і одразу unsecured credit account відкривали. В будь-якому разі, це - не є вашою метою при першому візиті банка. Ви йдете туди, щоб відкрити chequing account.
    1 Reply Last reply
    0
  • t577426847T Offline
    t577426847T Offline
    Василий Ширяев
    wrote on last edited by
    Интересно, а как она без син номера подастся на фин помощь?
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Легко і ненапружно. Він для цього не потрібен. Як не потрібен він і для відкриття рахунку у банку. А от рахунок для подання на фінансову допомогу стовідсотково потрібен.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6735667115T Offline
    t6735667115T Offline
    Brian Jeschonek
    wrote on last edited by
    Our Company hiring 🍁🇨🇦 🇨🇦🇨🇦 Currently we are offering work from home online in CANADA ONLY 🇨🇦 Job Type : Part-time/Full-time Remote (Data Entry, Handle Mails & Customer Services).. Schedule: Monday to Sunday. Pay-$25/hr No exprience necessary; Male or female; IF intrested text me here on telegram for more information!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6890185193T Offline
    t6890185193T Offline
    Діана Левченко
    wrote on last edited by
    Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботoкc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботoкc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
    1 Reply Last reply
    0
  • t97496757T Offline
    t97496757T Offline
    Ріярд Oleks🇺🇦
    wrote on last edited by
    Це скам❗️❗️❗️ По всіх українських чатах пише і всюди їде - вчора збиралась в Таїланд😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t496505956T Offline
    t496505956T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    Привет ☀️ Сдаю отдельную комнату с 1 марта в Ванкувере (остановка sky train - Rupert), во второй комнате живу я, общая kitchen, living room, bathroom. Только 1й девушки (без животных) уже работающей!!! Есть всё необходимое в кухне, столовые пренадлежности, микроволновая печь, посудомоечная, тостер. В комнате не будет парфюмерного стола. Стоимость 1100 в месяц, коммунальные и интернет включены, депозит 50%.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Lit
    wrote on last edited by
    Спробуйте навідатись до китайського мережевого супермаркету Т&Т. У них там повно цікавих та не дуже дорогих готових страв.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Евгений
    wrote on last edited by
    Летіли тиждень тому. З Франкфурту до Лондона брітішем, далі до Ванкувера - Ейр Канада. Зміна терміналу з 5 на 2. У Франкфурті роздрукували обидва посадочні талони. Необхідна була лише канадська віза.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Анастасiya
    wrote on last edited by
    Вітаю, чи є тут майстри які вміють перепрошувати систему андроїд? Може хтось має номер або адресу 🤝🏼
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags