Ukrainian Vancouver
-
Добрий день, я шукаю українського юриста, щоб оформити заповіт, дійсний для України, чи є у кого-небудь рекомендації.
-
UX/UI, Web designer в ідеалі, але в мене Англ ледве дотягує до B2, тому можу розглянути різні варіанти роботи на перші півроку.
-
Дивлячись яку роботу. В якій сфері? Але найкраще це нетворкінг з людьми оффлайн
-
Привіт. Потрібні послуги кравця. Підскажіть, може хто знає хто бере не дорого за підшив одягу?
-
Добрий день, Організація DIVERSEcity що допомагає новоприбулим Українцям, буде проводити онлайн вебінар на тему шахрайства в Канаді. На цьому вебінарі будуть присутні RCMP спікери. Якщо вам цікаво, то будь ласка пишіть нам щоб приєднатися. Дякую
-
Якщо не прийдете, то скиньте ваш лінкедин в ua hub телеграм, там іт тусовка місцева
-
Подивіться, може захочете на ІТ мітап в пʼятницю, там будуть вакансії. Ось вам промокод
-
Подскажите или дайте ссылки на полезные группы/странички ТГ/Фб в Ванкувере. Может кто-то куда-то едет,барахолки,авто группы и т.д.
-
Хто на днях прилетів по КУАЄТ , підкажіть у яких готелях зараз розселять ??
-
По різних готелях на 14 днів
-
Сєндман чи Рамада не знаєте часом ???
-
Sandman, Travelodge
-
Даунтаун??
-
Дякую
-
Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео), еІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис
-
Дякую
-
Ричмонд
-
Всі готелі, де селять новоприбулих українців, знаходяться неподалік від аеропорту, тобто в Річмонді.
-
Давай одразу картку куди гроші кидати. Мені потрібно 5 літрів ботоксу. Хочу собі груди наростити.
-
Дякую, не знав.
16 Jan 2023, 06:08
24952/31524
about 4 hours ago