Ukrainian Vancouver
-
дякую, що відписалися!
-
А вы бачили в 12 років які то діти?
-
І ще маю питання. Я вже майже рік в Канаді, але забула поміняти ворк перміт після проходження медогляду. Мені так ніяка інформація після медогляду і не прийшла і я не знаю як його міняти. Раніше воно не впливало, бо я не планувала працювати по тим професіям що не можна без медогляду. Але тепер думаю що треба нарешті його поміняти, але не знаю як це зробити. Вони автоматично десь додали інформацію про мій медогляд і я можу просто їхати в аеропорт міняти ворк перміт? Чи мені потрібна яаюкась довідка що я проходила медогляд? Бо мені нічого не дали тоді.
-
Мамі гарного перельоту, та тримати на зв'язку
-
ответила вам в личку
-
Привіт усім. Дуже прошу пораду 🙏Прилітаємо з дитиною в Канаду в кінці лютого. В дитини паспорт просрочений, але подовжений всього на півроку ( консул не хотів подовжувати паспорт, але подовдив всього на півроку, поки ми чекали візу) нині цей подовжений паспорт теж закінчується в березні. У зв'язку з чим у мене питання: чи можна подовжити його ще раз ? якщо ні, то чи можна у консульстві Ванкувера зробити новий? Бо я знайшла через гугл , що є консульсиво в Ванкувері , але мені сказали, що ніби паспорт там зробити не можна. буду дуже вдячна за відповідь тим, хто згає напевно інформацію чи має досвід 🙏
-
В Ванкувере нет консульства от слова совсем. Запись на изготовление нового паспорта через электронную очередь на сайте посольства или консульства, этот процесс обычно от трёх месяцев и больше. Если срок паспорта меньше 6 месяцев, вас могут вообще не посадить на самолёт. Уточните эти вопросы.