Ukrainian Vancouver
-
When inspiration does not come to me, I go halfway to meet it.
-
А також у кожного організатора подій свої сторінки))
-
Є сторінка uahubca
-
А є сторінка Instagram?
-
🎋hello
-
Ищу учителя по вокалу
-
Ford Escepe 2009 3,0 V6 Автомобіль в хорошому зовнішньому та механічному стані. Заводиться і їде добре. Дуже чистий і доглянутий інтер'єр. На машині немає іржі. Пробіг 195 тис Автомобіль вартий вашої уваги! Ціна 2200! Пишіть, відповім на всі питання!
-
Актуальні знижки на домашній інтернет та мобільний звʼязок від TELUS для нових користувачів На разі до 28 числа можна отримати Домашній інтернет 1gig speed за $65 також можливі додаткові знижки за вашим адресом і до 2 місяців безкоштовно 💻 Також мобільний звʼязок Koodo/Telus📱 $34 - 30GB 5G $25 - 100GB 5G+ (Family discount / without $40 each) Та інші варіанти сервісу Більш детальніше - звертайтесь в dm 📪
-
На яку адресу відправити налогову декларацію???
-
SEARCHing 🔎🔎🔎🔎 for a Job Guys, I'm SEARCHing for a job URGENTLY Open for various sort of jobs, ready to work, prefer full time. - baby sitting/ pet house sitting - work in the kitchen/ waitress - assistant administrative/ executive Assistant to a director/ CEO/ ruling Board - visa/ travel officer - -sales ( sailsmen to the store/ supermarket) - airport visitors assistant/ info provider/ customer service - Private banking advisor / associate About myself: Ukrainian, 35 years old, I speak fluently Italian, English, French Russian language. Cosmopolitan and easy to adapt to new conditions and environment. Around 10 years of administrative experience in financial and IT sector. Educational background in administrative/ International Law in top EU universities. READY to work in suggested sectors, consider all proposals. Hands on attitude 😉 Please help to find a job! ❤️💔
-
Добрий день усім. Якщо в мене є вклеєна канадська віза строком на 2 роки , вклеював по CUAET( до закінчення строку дії паспорта). І зараз я отримав новий паспорт, чи можу я отримати в цей паспорт нову візу і на який термін?
-
Если находитесь в Канаде, то да . До 10 лет
-
Доброго дня! Прилітає сестра з дітьми, український паспорт до 2026 року з візою CUAET і є другий новий український паспорт щойно зроблений, без візи в ньому. Чи отримає в аеропорту work permit на три роки?
-
Хтось їде в Україну, або Польщу в найближчи час ? Треба передати декілька пташечок самі знаєте куди. Навіть якщо візьмете одну, то буде велика допомога.
-
Здравствуйте, подскажите есть ли какой то аналог стрептоцида или типа этого в Канаде? И как называется
-
Доброго дня! У зв'язку з переїздом продаю: Кава машина Keurig K-Mini Plus 70$ Air fry ULTIMA COSA PRESTO LUXE PLUS 5L 80$ Фен (купували на Temu) 25 $ Ракетки для тенісу 20$ Кейс для візажиста 50$
-
Доброго вечора! Здається кімната у районі Dunbar. 700$+utilities(близько 60$)
-
Есть целая линейка таких мазей с разными комбинациями в составе, посмотрите в аптеке, может вам что-то подойдет. Еще в Еврофуд были наши мази в продаже по типу Вишневского, Левомеколь
-
Обработать кожное воспаление
-
Вам для чего? Есть мази без рецепта с антибиотиками
16 Jan 2023, 06:08
Post 25218 of 31128
about 13 hours ago