Ukrainian Vancouver
-
Доброго вечора! Підкажіть будь ласка, хто знає , яка зараз ситуація із наданням безплатного житла українцям по приліту і чи змінились якісь умови за програмою CUAET??? Буду дуже вдячна за відповідь!!!!
-
Дякую !!!
-
Для PR портібен сертифікований переклад. Принаймні так написано на офіційному сайті. Знаю випадки, коли приймали і не сертифікований переклад. Я своїй тещі сам переклав, написав своє ім'я, адресу та поставив підпис. Все пройшло без проблем. Про консульство нічого не знаю.
-
Просто отправляли файл переводчику, потом заверенный перевод от него - в заявку на PR. Только у нас была не справка из Дии, а витяг с сайта МВС.
-
Ви маєте на увазі підтвердження з місця роботи? Я надав коли він про це запитав після зустрічі. Щодо відгуків: !не використовуйте стандартні варіанти типу is it available на початку розмови. Починайтеіз опису себе на основі вимог до орендаря: якщо хоче щоб не палили- зазначте, якщо без дітей - зазначте, і т д. І звичайно про те що ви працюєте. І пам'ятайте - вашу інформацію будуть перевіряти.
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗🎁 Мене звати Яна . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячна , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається😍 Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟢Scratch, Roblox, Minecraft🎮 🟢3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, 🟢Python🐍, C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 1️⃣Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 2️⃣Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого💚 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць обмежена ‼️ Запис діє до 29.02
-
Роблять довідки, займає 10 робочих днів. Чоловік вчора подавався в Оттаві. Можна подивитись, може можна онлайн