Ukrainian Vancouver
-
Pavel надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 93 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго вечора усім! Мені потрібні три моделі з коротким волоссям для підвищення рівня кваліфікації у салоні-академії Sukiʼs. Це можуть бути як жіночі так і чоловічі стрижки, приклади зазначені на фото. Цілком безкоштовно!
-
Доброї ночі всім 😌 Хтось знає, чи будуть якісь заходи у Ванкувері, стосовно 24 лютого? Можливо буде мітинг ? Буду вдячна за любу інформацію 🙌🏼
-
Привіт, підкажіть будь ласка барбера, передивився всі коментарі в групі, але дуже мало рекомендацій або всі відповідають у приватні, район не дуже важливий, але якщо Ванкувер (Даунтаун) є хтось, хочу записатися, дякую
-
Народ, година до початку, всі збираються, ще беріть древка для флагів. підходить навіть від швабри будь-якої. Стяги повинні майоріти! Це набагато краще і видніше аніж бути замотаним у прапор.