Ukrainian Vancouver
-
А ми шукаємо візажиста на неділю. Maple Hope Foundation організовує благодійний захід на підтримку України. Захід відбуватиметься в The Vancouver Club. Напишіть в приват, якщо можете допомогти.
-
Доброго дня. Порекомендуйте офіційного бугалтера , щоб заповнити податкову декларацію . Дякую
-
H&R block. Мережа платних бухгалтерів по всій Канаді. Самий простий варіант для новеньких.
-
Дякую
-
Якщо у вас простий випадок - тільки Т4 від роботодавця, не потрібен вам бухгалтер. Програмне забезпечення, або платне (але дешеве) типу Turbo Tax, Studio Tax, або безкоштовні онлайн-сервіси типу Wealth Simple - це все, що вам потрібно. Нема там нічого складного.
-
Всім привіт, тиждень вже як в Ванкувері, буду радий новим знайомствам. Можемо десь погуляти, випити в барі, і так далі.. буду радий новим знайомствам🖖🏻
-
Доброго дня. Заповнила тільки но форму MSP зберігла і тільки потім побачила що дата народження моя не та.. як виправити??
-
Звонить на горячую линию
-
Привіт всім 👋🏻 Мені пропонують працювати halftime дизайнером на контрактній основі. В контракті є такий пункт: “6. Independent Contractor: Contractor acknowledges that they are an independent contractor and not an employee of the Company. Contractor is responsible for all taxes and withholdings related to compensation received under this Agreement.» Чи правильно я розумію, що маю сплачувати податки сама? Якщо так чи потрібно мені оформлювати self employed? І як платити податки? Всім дякую за відповіді 😌
-
Шукаю роботу! Які є вакансії. Можливо на складах. Працював на складах комплектувальником і на меблевому виробництві підсобником і на конвеєрі. Якщо хто знає роботи, то підкажіть де потрібні зараз працівники. Міста Ванкувер, Бернабі, Річмонд, Суррей.
-
Біля Лансдаун станції метро
-
Проживаю в Річмонді
-
Ви вказали дуже велику територію. Кататись кожного дня з одного краютвеличезної агломерації в інший не вийде. Вкажіть точніше, де саме Ви мешкаєте?
-
привіт! хто літав авіалініями Condor? які враження? 🙃
-
Бюджетно. Тобто, ціна дешевша, бо літак старенький, переліт довший, їжа умовна. Але сам долетів і пасажирів довіз.
-
Привіт) Шукаємо житло для себе (пара) на 2 ночі 3-5 березня. Можливо, хтось здає кімнату, дайте знати ) Дякую
-
Поправте якщо неправильно зрозумів. Як Я розумію ви натрапили на саме хитрозроблених канадців, які хочуть Вас нагріти, або недоплатити Вам. Селф Емплоє (по суті ФОП або по "крутому" міні-бізнесмен), бути вигідно в Канаді якщо ви дуже прошарені в списуванні податків що якби в середньому може, Може ви опануєте на другий податковий рік життя. Єдине чим це круто це переробітки по годинам, які ваш хитрий роботодавець відсікає написом half-time. А так як ви не звичайний робітник по Т4, так як Ви селф-емплое по Т4А, то забудьте про бенефіти, про оплачувані вихідні у святкові дні, про страхівку, про провсоюз, вас легко найняти і легко викинути на вулицю. Прохавані іммігранти Азії, Ваші сусіди з Сюрею, всі вони як часто чую, позалазили в компанії і хрін їх звідти витягнеш, сидять на бенефітах як на горі скарбів. Що можна зробити, влаштуватись на парт тайм як селф, відповідно самозайнятим підприємцем ви можете бути хоч годину в місяць. А додатково ще знайдіть нормальних, де будете працювати як робітник, і отримувати всі бенефіти. Або ви крутий спеціаліст і будете в декількох компаніях по годинно працювати за мільйони. Але чомусь думаю що перший податковий рік, новоприбулому краще спочатку більше отримати інформації. Платити податки не бійтесь, просто по Т4 як робітник вони платять, і тому одразу зарплата менше, а по Т4А як "бізнесвумен", ви отримаєте більше але в кінці року всеодно те саме заплатити. Єди що, по Т4А що вправний бухгалтер з Річмонду вам на шаманить, може трохи менше податку заплатите. Але пам'ятайте про бенефіти і вихідні, і захищеність. Нюкамерам рекомендував би вкритися ковдрою робітника, хоча хто знає може ви станете крутою бізнес леді, дивіться по собі. І головне пам'ятайте, ми всі в чаті в будь якому разі Вас підтримуємо, вважаємо що ви крута, і покажете всім навкруги приклад чемпіона! Ми Ваша группа підтримки💪
-
Пишіть в лічку:)
-
Вітаю, а може ви знаєте як самостійно сплатити податки? Як саме виглядає ця процедура? Якщо я працювала як casual labor, тобто фрілансер, відсилала інвойс роботодавцю та отримувала дохід з їх рахунку. Якщо у когось така ситуація чи знає відповідь, буду вдячна ☺️
-
Дуже рекомендую не гратись ігри, правил яких Ви до кінця не розумієте! Підіть до професійного бухгалтера, заплатіть гроші та отримайте якісну послугу. Це той випадок, коли скупий може заплатити більше, невіть не в двічі
16 Jan 2023, 06:08
25548/31456
about 2 hours ago