Ukrainian Vancouver
-
Бюджетно. Тобто, ціна дешевша, бо літак старенький, переліт довший, їжа умовна. Але сам долетів і пасажирів довіз.
-
Привіт) Шукаємо житло для себе (пара) на 2 ночі 3-5 березня. Можливо, хтось здає кімнату, дайте знати ) Дякую
-
Поправте якщо неправильно зрозумів. Як Я розумію ви натрапили на саме хитрозроблених канадців, які хочуть Вас нагріти, або недоплатити Вам. Селф Емплоє (по суті ФОП або по "крутому" міні-бізнесмен), бути вигідно в Канаді якщо ви дуже прошарені в списуванні податків що якби в середньому може, Може ви опануєте на другий податковий рік життя. Єдине чим це круто це переробітки по годинам, які ваш хитрий роботодавець відсікає написом half-time. А так як ви не звичайний робітник по Т4, так як Ви селф-емплое по Т4А, то забудьте про бенефіти, про оплачувані вихідні у святкові дні, про страхівку, про провсоюз, вас легко найняти і легко викинути на вулицю. Прохавані іммігранти Азії, Ваші сусіди з Сюрею, всі вони як часто чую, позалазили в компанії і хрін їх звідти витягнеш, сидять на бенефітах як на горі скарбів. Що можна зробити, влаштуватись на парт тайм як селф, відповідно самозайнятим підприємцем ви можете бути хоч годину в місяць. А додатково ще знайдіть нормальних, де будете працювати як робітник, і отримувати всі бенефіти. Або ви крутий спеціаліст і будете в декількох компаніях по годинно працювати за мільйони. Але чомусь думаю що перший податковий рік, новоприбулому краще спочатку більше отримати інформації. Платити податки не бійтесь, просто по Т4 як робітник вони платять, і тому одразу зарплата менше, а по Т4А як "бізнесвумен", ви отримаєте більше але в кінці року всеодно те саме заплатити. Єди що, по Т4А що вправний бухгалтер з Річмонду вам на шаманить, може трохи менше податку заплатите. Але пам'ятайте про бенефіти і вихідні, і захищеність. Нюкамерам рекомендував би вкритися ковдрою робітника, хоча хто знає може ви станете крутою бізнес леді, дивіться по собі. І головне пам'ятайте, ми всі в чаті в будь якому разі Вас підтримуємо, вважаємо що ви крута, і покажете всім навкруги приклад чемпіона! Ми Ваша группа підтримки💪
-
Пишіть в лічку:)
-
Вітаю, а може ви знаєте як самостійно сплатити податки? Як саме виглядає ця процедура? Якщо я працювала як casual labor, тобто фрілансер, відсилала інвойс роботодавцю та отримувала дохід з їх рахунку. Якщо у когось така ситуація чи знає відповідь, буду вдячна ☺️
-
Дуже рекомендую не гратись ігри, правил яких Ви до кінця не розумієте! Підіть до професійного бухгалтера, заплатіть гроші та отримайте якісну послугу. Це той випадок, коли скупий може заплатити більше, невіть не в двічі
-
Работодатель должен вам дать форму t5018, вроде. Или 5008, не помню
-
🚐Нужна машина на завтра до 11 утра. Сумки и матрас. Из new Westminster в downtown
-
Всім доброго) підкажіть на якому сайті можно отримати інформацію про збір документів на PR, по програмі родичів? Дякую 🌺
-
На офіційному сайті
-
Підкажіть будьласка. Як можна відправити гроші з Америки вКанаду
-
Ребята,всем привет.Кто покупал билеты в туркиш аэрлаин,они мне прислали на почту информацию что билеты куплены,имена,места багаж все указано.Также указан специальный код из 6 букв по которому я на сайте нахожу свою бронь.но что делать в аэропорту с этим?Как мне понять с какого терминала стартовать?в какой терминал я прилетаю ?)
-
Вродь как за сутки +/- везде
-
3 часа вроде
-
Чекин за сколько?)
-
А если не зарестрироваться заранее,то получается по факту билетов нет?
-
А вы про онлайн регистрацию?)я не делал такого не когда,что для этого нужно,как это проходит?)
-
У меня тут эмоциональные качели уже начались😂😂😂
-
Ну тогда не будете выбирать 😁
-
А если я билеты с местами брал,и ещё доплачивал за выбор места?
16 Jan 2023, 06:08
25562/31436
about 7 hours ago