Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Polina Malina
    wrote on last edited by
    Lion's
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Гарного дня усім! Підкажить, будь ласка, де можно придбати гарний матрас: king size, firm-жосткий, springs/hybrit? Бюджет до 1300$. Варіант "замовити в інтенет магазині"- не підходить, так як є проблеми зі спиною, і треба полежети на матрасі,щоб зрозуміти,що підходить. Дякую)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Sleep Country
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Ilya надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 131 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ilya
    wrote on last edited by
    Yes, I am a human. Thanks :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    Всім привіт Хтось піднімав тему безхатьків і наркозалежних на вулицях Ванкувера? Можливо я щось пропустила
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Олег Ковалев надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 134 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    Ніби група для українців у Ванкувері, але я не побачила жодного повідомлення про це. Знову ж таки, можливо пропустила
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    Вони ніби не чіпають людей особисто, але крадуть. Будьте уважні, громадяни. Chinatown блоки де вулиця йде до East Hastings особливо оминайте.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    Вважаю що це важливо попереджати новоприбулих про такі речі, а не замовчувати Я нещодавно прибула до Канади сама, і те що я побачила тут на вулицях, було травматичним досвідом. Тому вважаю необхідним попередити всіх молодих дівчат і мам з дітьми, вагітних про це
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    От ви і зробіть добру справу для всіх. Зробіть відео на ютуб, чи детальний розгляд проблеми. Як нічого не робити, якщо "замовчувати" то нічого не зміниться. Якщо бачите і головне розумієте проблему, не мовчіть, будьте достойним членом суспільства. А ми Вас підтримаємо.🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t6958692218T Offline
    t6958692218T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Якщо ви у пошуках репетитора з англійської/ української мови, математики, фізики, хімії , біології, підготовки до школи та НМТ, звертайтесь у особисті повідомлення Також навчаємо програмуванню (і дорослих,і дітей) Пропоную перше БЕЗКОШТОВНЕ онлайн заняття!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    Пані Анастасія, не чула. Теж здивована. Тому попереджаю всіх інших про це.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    пані анастасíя
    wrote on last edited by
    Всі, хто їдуть в іншу країну - зазвичай, роблять research куди вони їдуть. В кожному другому відео на youtube про Ванкувер згадується найбільша проблема міста - наркозалежні. Мене дивує ЯК ви не чули і не знали про це. Яку інформацію про місто ви дивились/шукали?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    Вони ж коли сюди приїхали з Європи то мабуть теж були в шоці) Якщо канадці самі радять туди не ходити
    1 Reply Last reply
    0
  • t396638386T Offline
    t396638386T Offline
    Andrew
    wrote on last edited by
    Менталітет у людей різний Ті хто створили групу вже декілька років в Канаді, так що до місцевої культури призвичаїлись, і можуть не розуміти проблеми українців, які щойно прибули в Канаду
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Я дуже перепрошую, ніяким чином не хотів вас образити чи зачепити, все що написав було абсолютно щиро. (Піду і сам в паблік лайбрарі підтягнути українську та етику бо щось комунікація дає збій.)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Valeriia
    wrote on last edited by
    Владлен, я зробила свій вклад тим що підняла цю тему в групі. Не для того щоб сратися з Вами за правду, а попередити інших новоприбулих і висловити своє обурення. Я здається написала в досить тематичний чат, де ми повинні допомагати один одному.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    На мою особисту думку, тут проблема трохи в іншому. Новоприбулі українці часто не зовсім розуміють структуру північно-американських міст-агломерацій, зокрема Ванкувера. Плутанини додають також і деякі популярні серед ньюкамерів YouTube відео про цей регіон, як наприклад відео Гліба Альбовського. Тож люди часто їдуть саме до Ванкувера, не до Метро Ванкувера. Саме у Ванкувері вони й шукають житло, та ще й поближче до даунтауну. А так звані міста-сателіти вважають менш престижними передмістями, не заслуговуючими уваги. Ми ж, хто приїхав сюди роки тому, дивимося на усю агломерацію як на єдине місто, і обираємо зручні для життя райони саме по критеріям зручності, безпеки та відносної доступності, а не за географічною назвою. Мені наприклад ніколи б і у голову не прийшло селитися десь близько до даунтауну, а тим більше - до West Hastings. Я знаю, що безхатьки там існують, але яким чином це б мене стосувалося? Я туди ніколи не піду ні з якого приводу.
    1 Reply Last reply
    0
  • t778835627T Offline
    t778835627T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    І чи потрібно їх завіряти в такому випадку чи щось таке
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.