Ukrainian Vancouver
-
От ви і зробіть добру справу для всіх. Зробіть відео на ютуб, чи детальний розгляд проблеми. Як нічого не робити, якщо "замовчувати" то нічого не зміниться. Якщо бачите і головне розумієте проблему, не мовчіть, будьте достойним членом суспільства. А ми Вас підтримаємо.🤗
-
Всім доброго дня! Якщо ви у пошуках репетитора з англійської/ української мови, математики, фізики, хімії , біології, підготовки до школи та НМТ, звертайтесь у особисті повідомлення Також навчаємо програмуванню (і дорослих,і дітей) Пропоную перше БЕЗКОШТОВНЕ онлайн заняття!
-
Всі, хто їдуть в іншу країну - зазвичай, роблять research куди вони їдуть. В кожному другому відео на youtube про Ванкувер згадується найбільша проблема міста - наркозалежні. Мене дивує ЯК ви не чули і не знали про це. Яку інформацію про місто ви дивились/шукали?
-
-
На мою особисту думку, тут проблема трохи в іншому. Новоприбулі українці часто не зовсім розуміють структуру північно-американських міст-агломерацій, зокрема Ванкувера. Плутанини додають також і деякі популярні серед ньюкамерів YouTube відео про цей регіон, як наприклад відео Гліба Альбовського. Тож люди часто їдуть саме до Ванкувера, не до Метро Ванкувера. Саме у Ванкувері вони й шукають житло, та ще й поближче до даунтауну. А так звані міста-сателіти вважають менш престижними передмістями, не заслуговуючими уваги. Ми ж, хто приїхав сюди роки тому, дивимося на усю агломерацію як на єдине місто, і обираємо зручні для життя райони саме по критеріям зручності, безпеки та відносної доступності, а не за географічною назвою. Мені наприклад ніколи б і у голову не прийшло селитися десь близько до даунтауну, а тим більше - до West Hastings. Я знаю, що безхатьки там існують, але яким чином це б мене стосувалося? Я туди ніколи не піду ні з якого приводу.
-
Експерт по West Hastings тут. Задавайте питання.
-
Мене тут всі знають та люблять. Коли довго не бачили - завжди питають, де я пропадав. Тут завжди багато безкоштовної їжі, цигарок по 5$ і жінок за тією ж ціною😂(жартую). Насправді - жінки дорожчі. Тричі на тиждень, я катаюсь в спортзалі, і ще я - високий. Це дає мені певний авторитет і перевагу у вуличних сутичках. В мене, прекрасний вид на даунтаун, з даху мого будинку. На цьому ж даху, влітку я часто влаштовую тусовки. З моменту приїзду я вже відносився до категорії найуспішніших людей свого району, незважаючи на те, що тоді заробляв всього 50 000$/рік. Зараз же, коли мій дохід приближається до 200 000$/рік - я був номінований на ватажка однієї з банд Хестінг. Це дає мені певні перетворення забовʼязання, такі як жертвувати частину доходу на людям, які цього потребують. Загалом, я люблю вайб, а на West Hastings - все пропахло вайбом GTA San Andreas. Ну, хіба не кайф?!😎
-
Ні, для цього потрібно отримати ліцензію та пройти сертифікацію