Ukrainian Vancouver
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка 🙏 яка ситуація із наданням житла на 2 тижні Знаю що є якась електронна пошта куди можна написати що ти будеш і у які дати Знаю що нема гарантій, але хочу це зробити
-
Запрошую вас на SPRING photo day 🌷 12.03 1 година, яка наповнить ваш день неймовірними емоціями, закарбованими на фото💫 На вас чекає: ⭐️Макіяж ⭐️Зачіска ⭐️Понад 5 ніжних локацій ⭐️30-35 хвилин зйомки ⭐️ Готові фото до 5-ти днів ⭐️ Коротке змонтоване відео ⭐️ Безліч тюльпанів для фото ⭐️Гарний настрій Вартість 300$ Кількість місць обмежена🫣 Можливість зробити сертифікат у подарунок для подруги/ дружини/ дівчини на 8 березня 🌷 За більш детальною інформацією звертайтесь в особисті повідомлення🥰
-
Привіт! Ні
-
Можна йти на огляд з номером навіть поки ще картка не прийшла MSP? І підкажіть після реєстрації онлайн на MSP коли номер карт приходять? Дякую
-
Знову?😂
-
𝕀 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕘𝕚𝕧𝕖 𝕪𝕠𝕦 𝕒 𝕡𝕣𝕠𝕞𝕠𝕥𝕚𝕠𝕟𝕒𝕝 𝕔𝕠𝕕𝕖 𝕗𝕠𝕣 𝕥𝕙𝕖 𝕔𝕒𝕤𝕚𝕟𝕠 𝕥𝕙𝕒𝕥 𝕘𝕚𝕧𝕖𝕤 𝟝𝟘 𝕕𝕠𝕝𝕝𝕒𝕣𝕤 𝕥𝕠 𝕪𝕠𝕦𝕣 𝕓𝕒𝕝𝕒𝕟𝕔𝕖, 𝕨𝕣𝕚𝕥𝕖 𝕚𝕟 𝕡𝕣𝕚𝕧𝕒𝕥𝕖 𝕞𝕖𝕤𝕤𝕒𝕘𝕖𝕤
-
Доброго дня. Шукаю роботу, мені 27 років, я в добрій фізичній формі, маю великий досвід водіння автомобіля, (раніше займався транспортуванням піддонів з товаром). Поки що маю українське водійське посвідчення. Робота може бути будь якою (не обов'язково за кермом), але я не маю машини, так що шукаю щось близько громадського транспорту. Якщо вам потрібен працівник, пишіть в приват, розгляну будь які варіанти.
-
Моя знайома здає тимчасово (2 тижня) або на довгий строк (6 місяців і більше) 1-кімнатний, мебльований бейсмент із паркінгом і з окремим входом. $1,550+ $50 (світло, опалення, вода). Район Ленглі. За подробицями звертайтеся за номером телефону 604-440-5791