Ukrainian Vancouver
-
Если можно, и вас не затруднит, дайте пожалуйста прямую ссылку на сайте.
-
Хочете, щоб ваша дитина досягла успіху в майбутньому?🚀🌿 🌿Наша онлайн-школа пропонує ‼️БЕЗКОШТОВНИЙ‼️ пробний урок з програмування (Scratch, Minecraft, Roblox)👩💻 Ваша дитина може створювати свої власні ігри! Та заробляти на цьому💰 Цей урок до вас нічого не зобовʼязує) Ви можете просто БЕЗКОШТОВНО спробувати😌👩💻 Також курси англійської та математики ✏️ допоможуть підтримувати знання вашої дитини на високому рівні⬆️ Запишіться на пробний БЕЗКОШТОВНИЙ урок вже сьогодні 💌 Пишіть в особисті, я як адміністратор школи, підберемо для вас зручну годину та день🤗
-
Привіт. В мене є питання, можливо хтось порадить що робити. Ми з подругою прилетіли в Торонто 28.02.24 я отримала ворк перміт, а вона ні( бо заглючив принтер і ще багато людей не отримали) сказали прийти на днях і вони мали вирішити цю проблему. Коли ми повернулися для отримання ворк перміту вони сказали що лише після 20:00 можна отримати, але на жаль ми летіли у Ванкувер в 16:00. Вони попросили будь яку адресу кому можна відправити додому на пошту, у нас тут є знаємо і ми подали її адресу. Нажаль номер трекера подруга в стресі не взяла. Порадьте куди звернутися за допомогою, потрібно отримати ворк перміт і не знаємо що робити
-
Ви маєте право на перекладача
-
Call the IRCC Call Centre (1-888-242-2100), from within Canada only, Monday to Friday, 8am to 4pm local time, except for statutory holidays).
-
А що робити як би ви не надали поштової адреси?
-
я залітала в Торонто, але знадобився тільки паспорт і віза там
-
Доброго дня)скажіть будь ласка який корм для стерилізованих котів краще брати?(в Україні їв роял для стерилізованих 7+),і до якого лікаря краще звертатись для того щоб зробити щеплення проти сказу і вірусних??