Ukrainian Vancouver
-
А чеки нужны?
-
вы можете сдать корм обратно в магазин, даже открытую пачку, если покупали его в специализированном зоомагазине
-
Спасибо,буду знать)👌
-
она денег не стоит, но там по вашему телефону сразу видны покупки и чеки не нужны
-
желательно в зоомагазинах регистрироваться на клубную карту
-
Спасибо за совет)))🙏🏻
-
Як нам в Києві ще лікар пояснив що стерилізованих котів краще кормити саме такими кормами..адже у них по іншому працює організм,і щоб не було проблеми з сечокамʼяною системою краще кормити спеціальними кормами… але у нас кіт,у кішок начебто там не так все складно…але це краще скаже лікар…в Києві є лінійки саме для таких котиків)А сюди приїхали,тут таких немає…купили інший,але він його не схотів їсти…ось і почала хвилюватись…зараз спробувала дати акану,начебто їсть)Дякую за пораду)якщо що буду мати на увазі)👌
-
Нема за що. Здається я навіть нічого й не порадив. Коли нашу кішку стерилізували, доктор нічого не сказав про якісь особливі види корму. Взагалі, наскільки я знаю, тут дуже великий відсоток стерилізованих кішок та котів. Не думаю, що є якісь спеціальні корми для них. Принаймні я за усі роки в Канаді ніколи про таке не чув. Я навіть підозрюю, що може то в Україні такий бізнес був, грубо кажучи, розвод клієнтів.
-
Можливо…у нас з усього бізнес робити можуть)просто не хотілося б саме зараз,ще з проблемами потрапити до лікарні з котом…тому і вирішила запитати чим тут годують…)Дякую)Гарного вечора Вам)👌🙏🏻
-
Вітаю всіх! Мене звати Аня, і я нещодавно приїхала до Ванкувера з України. Вже місяць я живу в Річмонді та хотіла б запропонувати вам свої послуги няні. Обожнюю дітей і маю значний досвід спілкування з ними, що дозволяє мені знаходити підхід до кожної дитини та забезпечувати їм комфорт та радість під час нашого спілкування. Крім того, я працюю графічним дизайнером, що дає мені чудову можливість розвивати творчі здібності ваших дітей через малювання та рукоділля. Ці заняття роблять проведення часу не лише цікавим, але й корисним для розвитку малюка. Я добра, весела та енергійна, а також маю досвід роботи тренером зі стретчингу. Це означає, що я можу організувати для вашої дитини заняття з розтяжки, що сприятимуть його фізичному розвитку та здоров'ю. Люблю малювати та з задоволенням поділюся цим захопленням з вашими дітьми, допомагаючи їм виражати свої почуття та думки через мистецтво. Без шкідливих звичок, я готова запропонувати вам відповідальний та турботливий підхід до догляду за вашою дитиною. Якщо ви шукаєте надійну та творчу людину, яка з радістю побуде з вашою дитиною, розвине його творчі та фізичні здібності, я буду рада допомогти! Зв'яжіться зі мною, щоб обговорити деталі. Сподіваюся на співпрацю!
-
Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 5,6,7,8 березня в IT школі для дітей (онлайн): - Програмування (створення) ігор - для дітей (Scratch, Roblox, Minecraft) - Digital Design Хто бажає записатись? Напишіть ім'я дитини та її вік в особисті повідомлення💌 Просто спробуйте, цей урок ні до чого вас не зобовʼязує!🤗 Можливо ви знайдете свого викладача)
-
Доброго дня 😊 Хочу запропонувати вам коробочки з полуницею в шоколаді.Роблю на замовлення,в наявності є зараз одна.Кому цікаво пишіть🥰
-
Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 5,6,7,8 березня в IT школі для дітей (онлайн): - Програмування (створення) ігор - для дітей (Scratch, Roblox, Minecraft) - Digital Design Хто бажає записатись? Напишіть ім'я дитини та її вік в особисті повідомлення💌 Просто спробуйте, цей урок ні до чого вас не зобовʼязує!🤗 Можливо ви знайдете свого викладача)
-
Всім привіт! Шукаю квартиру у Ванкувері (я, мій чоловік і дві кішки) Чи можете порадити ріелтора або ж можливо знаєте когось, хто здає квартиру (pet friendly)?
-
Доброго вечора всім! Якщо вам потрібен хороший репетитор з англійської мови, зі шкільних предметів, з підготовки до школи та НМТ, з німецької мови - пишіть в особисті повідомлення. Пробне заняття - БЕЗКОШТОВНО) Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 5,6,7,8 березня Хто бажає записатись? 💌 Просто спробуйте, цей урок ні до чого вас не зобовʼязує!🤗 Можливо ви знайдете свого викладача)