Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Natalia Grin
    wrote on last edited by
    желательно в зоомагазинах регистрироваться на клубную карту
    1 Reply Last reply
    0
  • t933522108T Offline
    t933522108T Offline
    Олена Кучеровська
    wrote on last edited by
    Спасибо за совет)))🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Наша стерилізована 7-річна персидська принцеса їсть такий. Не впевнений що він - конкретно для стерилізованих. Там ніде не написано. Чи це критично тільки для котів, не для кішок?
    1 Reply Last reply
    0
  • t933522108T Offline
    t933522108T Offline
    Олена Кучеровська
    wrote on last edited by
    Як нам в Києві ще лікар пояснив що стерилізованих котів краще кормити саме такими кормами..адже у них по іншому працює організм,і щоб не було проблеми з сечокамʼяною системою краще кормити спеціальними кормами… але у нас кіт,у кішок начебто там не так все складно…але це краще скаже лікар…в Києві є лінійки саме для таких котиків)А сюди приїхали,тут таких немає…купили інший,але він його не схотів їсти…ось і почала хвилюватись…зараз спробувала дати акану,начебто їсть)Дякую за пораду)якщо що буду мати на увазі)👌
    1 Reply Last reply
    0
  • t1769527405T Offline
    t1769527405T Offline
    Serge
    wrote on last edited by
    Нема за що. Здається я навіть нічого й не порадив. Коли нашу кішку стерилізували, доктор нічого не сказав про якісь особливі види корму. Взагалі, наскільки я знаю, тут дуже великий відсоток стерилізованих кішок та котів. Не думаю, що є якісь спеціальні корми для них. Принаймні я за усі роки в Канаді ніколи про таке не чув. Я навіть підозрюю, що може то в Україні такий бізнес був, грубо кажучи, розвод клієнтів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t933522108T Offline
    t933522108T Offline
    Олена Кучеровська
    wrote on last edited by
    Можливо…у нас з усього бізнес робити можуть)просто не хотілося б саме зараз,ще з проблемами потрапити до лікарні з котом…тому і вирішила запитати чим тут годують…)Дякую)Гарного вечора Вам)👌🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0
  • t737709232T Offline
    t737709232T Offline
    Delonnar
    wrote on last edited by
    Подскажите пожалуйста живу в Ванкувере, где я могу получить BCeID?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5874691355T Offline
    t5874691355T Offline
    ️𝓐𝓝𝓝𝓔𝓣𝓣𝓔️
    wrote on last edited by
    Вітаю всіх! Мене звати Аня, і я нещодавно приїхала до Ванкувера з України. Вже місяць я живу в Річмонді та хотіла б запропонувати вам свої послуги няні. Обожнюю дітей і маю значний досвід спілкування з ними, що дозволяє мені знаходити підхід до кожної дитини та забезпечувати їм комфорт та радість під час нашого спілкування. Крім того, я працюю графічним дизайнером, що дає мені чудову можливість розвивати творчі здібності ваших дітей через малювання та рукоділля. Ці заняття роблять проведення часу не лише цікавим, але й корисним для розвитку малюка. Я добра, весела та енергійна, а також маю досвід роботи тренером зі стретчингу. Це означає, що я можу організувати для вашої дитини заняття з розтяжки, що сприятимуть його фізичному розвитку та здоров'ю. Люблю малювати та з задоволенням поділюся цим захопленням з вашими дітьми, допомагаючи їм виражати свої почуття та думки через мистецтво. Без шкідливих звичок, я готова запропонувати вам відповідальний та турботливий підхід до догляду за вашою дитиною. Якщо ви шукаєте надійну та творчу людину, яка з радістю побуде з вашою дитиною, розвине його творчі та фізичні здібності, я буду рада допомогти! Зв'яжіться зі мною, щоб обговорити деталі. Сподіваюся на співпрацю!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex Alex
    wrote on last edited by
    Всім привіт, на цьому тижні прилітаю до Ванкувера шукаю кімнату або людей хто хоче разом знімати, якщо є якісь варіанти то пишіть)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6769979394T Offline
    t6769979394T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 5,6,7,8 березня в IT школі для дітей (онлайн): - Програмування (створення) ігор - для дітей  (Scratch, Roblox, Minecraft) -  Digital Design Хто бажає записатись? Напишіть ім'я дитини та її вік в особисті повідомлення💌 Просто спробуйте, цей урок ні до чого вас не зобовʼязує!🤗 Можливо ви знайдете свого викладача)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6211498670T Offline
    t6211498670T Offline
    Your soul❤️
    wrote on last edited by
    Доброго дня 😊 Хочу запропонувати вам коробочки з полуницею в шоколаді.Роблю на замовлення,в наявності є зараз одна.Кому цікаво пишіть🥰
    1 Reply Last reply
    0
  • t6769979394T Offline
    t6769979394T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 5,6,7,8 березня в IT школі для дітей (онлайн): - Програмування (створення) ігор - для дітей  (Scratch, Roblox, Minecraft) -  Digital Design Хто бажає записатись? Напишіть ім'я дитини та її вік в особисті повідомлення💌 Просто спробуйте, цей урок ні до чого вас не зобовʼязує!🤗 Можливо ви знайдете свого викладача)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Mali P
    wrote on last edited by
    У відділенні ICBC
    1 Reply Last reply
    0
  • t736669604T Offline
    t736669604T Offline
    Anastasiia Zhdanova
    wrote on last edited by
    Всім привіт! Шукаю квартиру у Ванкувері (я, мій чоловік і дві кішки) Чи можете порадити ріелтора або ж можливо знаєте когось, хто здає квартиру (pet friendly)?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6769979394T Offline
    t6769979394T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Доброго вечора всім! Якщо вам потрібен хороший репетитор з англійської мови, зі шкільних предметів, з підготовки до школи та НМТ, з німецької мови - пишіть в особисті повідомлення. Пробне заняття - БЕЗКОШТОВНО) Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 5,6,7,8 березня Хто бажає записатись? 💌 Просто спробуйте, цей урок ні до чого вас не зобовʼязує!🤗 Можливо ви знайдете свого викладача)
    1 Reply Last reply
    0
  • t252575060T Offline
    t252575060T Offline
    Julia L
    wrote on last edited by
    Найближчі події української громади Ванкувера на сайті bcua .ca Це гугл календар із посиланнями на сторінки організаторів та детальною інформацією про події.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Антон надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 194 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t252575060T Offline
    t252575060T Offline
    Julia L
    wrote on last edited by
    Друзі, у RIY Vancouver віддали 5 б/у макбуків, треба допомогти їх продати, щоб купити Mavic3 Будь ласка, якщо ви знаєте когось, хто хоче купити макбук, скажіть мені або я дам контакти Івана Палки. Макбуки в нього. MacBook Pro 2016 15” 2шт MacBook Pro 2017 13” 2 шт MacBook Pro 2019 13” 1шт Скину посилання на фейсбук маркетплейсі вони є. Крім цього нам ще задонатили 10 ноутів на віндовс, якщо хтось міг би їх подивитись і оцінити вартість, відгукніться.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5897103726T Offline
    t5897103726T Offline
    Маriіa
    wrote on last edited by
    Привіт Дівчатка ,знижечки до -25 на хну і фарбу 🤩 Фарбування брів хною , то є🔥 В дірект більше інформації ❤️ Чекаю кожну 🎀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Привіт💌 Мене звати Ольга, я майстер манікюру. Запрошую вас на манікюр. 📍Локація North Delta ✔️Стерильні інструменти. ✔️Якісні матеріали. Мій інстаграм: nail_manicure_olga Буду рада бачити кожну 🤗
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags