Ukrainian Vancouver
-
Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 5,6,7,8 березня в IT школі для дітей (онлайн): - Програмування (створення) ігор - для дітей (Scratch, Roblox, Minecraft) - Digital Design Хто бажає записатись? Напишіть ім'я дитини та її вік в особисті повідомлення💌 Просто спробуйте, цей урок ні до чого вас не зобовʼязує!🤗 Можливо ви знайдете свого викладача)
-
Доброго дня 😊 Хочу запропонувати вам коробочки з полуницею в шоколаді.Роблю на замовлення,в наявності є зараз одна.Кому цікаво пишіть🥰
-
Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 5,6,7,8 березня в IT школі для дітей (онлайн): - Програмування (створення) ігор - для дітей (Scratch, Roblox, Minecraft) - Digital Design Хто бажає записатись? Напишіть ім'я дитини та її вік в особисті повідомлення💌 Просто спробуйте, цей урок ні до чого вас не зобовʼязує!🤗 Можливо ви знайдете свого викладача)
-
Всім привіт! Шукаю квартиру у Ванкувері (я, мій чоловік і дві кішки) Чи можете порадити ріелтора або ж можливо знаєте когось, хто здає квартиру (pet friendly)?
-
Доброго вечора всім! Якщо вам потрібен хороший репетитор з англійської мови, зі шкільних предметів, з підготовки до школи та НМТ, з німецької мови - пишіть в особисті повідомлення. Пробне заняття - БЕЗКОШТОВНО) Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 5,6,7,8 березня Хто бажає записатись? 💌 Просто спробуйте, цей урок ні до чого вас не зобовʼязує!🤗 Можливо ви знайдете свого викладача)
-
Антон надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 194 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Друзі, у RIY Vancouver віддали 5 б/у макбуків, треба допомогти їх продати, щоб купити Mavic3 Будь ласка, якщо ви знаєте когось, хто хоче купити макбук, скажіть мені або я дам контакти Івана Палки. Макбуки в нього. MacBook Pro 2016 15” 2шт MacBook Pro 2017 13” 2 шт MacBook Pro 2019 13” 1шт Скину посилання на фейсбук маркетплейсі вони є. Крім цього нам ще задонатили 10 ноутів на віндовс, якщо хтось міг би їх подивитись і оцінити вартість, відгукніться.
-
Привіт) Мене звати Ірина) Шукаю кімнату для короткострокового/довгострокового проживання. Розгляну будь-які варіанти:)
-
Скажіть будь ласка, чи хтось з Вас робив так: щоб вибрати місто для життя в Канаді, заходиш в Гугл карти, вибираєш місця де подобається (наприклад гарні дороги, будинки, ігрові майданчики, торгові центри і т.д.), заходиш у Стріт Вью щоб побачити справжні фото, зберігаєш в списку Обраних. Потім починаєш шукати роботу саме в тому місті, розсилаючи резюме. Ну і сам переїзд, якщо все складеться.... 🥰 Цікаво чи є такі люди 🤔