Ukrainian Vancouver
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, три недели назад прилетели в Калгари , получили отель от CCIS на две недели, решили переехать в Ванкувер, есть ли еще какие то организации может провинциальные или церковные которые могут предоставить бесплатное жилье, мы с двумя маленькими детьми, на период с 15.03. по 19.03.
-
Спасибо, будем искать..
-
Отель представляется бесплатно только тем кто до 48 часов тому пересек границу. Красный крест в Британской Колумбии жильем не занимается. Шелтеры BC211 зимой заполнены бездомными. Хосты были год назад. Попробуйте дать объявление в Фейсбук с указанием дат. Если нет - посмотрите на Airbnb варианты подальше от центра.
-
Доброго вечора, Мій хлопець з 10 річним досвідом шукає роботу на констракшині. Чи може хтось, будь ласка, порадити, де можна знайти таку роботу або хто шукає таких працівників? Дякую заздалегідь.
-
Привіт, Хтось вже отримував піар по програмі зʼєднання український сімей, завдяки родичу громадянину Канади ?
-
Підкажіть будь ласка чи є хтось хто може допомогти забрати 2 матраци з магазину завтра? Який прайс? Річмонд.
-
Може кому потрібно. Моя сусідка шукає співмешканку. Здравствуйте ищу соседку (без животных) в отдельную комнату,район Burnaby 1100$ месяц меблирована (без кровати) включен зал и бассейн. Только девочки (20-35 лет) Минимальная аренда 3 месяца 6048412962
-
вот это квесты приходят в полночь
-
North Vancouver,Downtown
-
Підкажіть будь ласка, процес пошуку сімейного лікаря, запису на прийом до нього та запису на мрт(так, я знаю, що доведеться довго чекати)
-
Є сайт finddoctor bc. Там зібрані усі клініки Можна просто шукати клініки по Гугл карті, що поруч з вами і дивитися, чи приймають вони нових пацієнтів або ж у лист очікування. І писати/телефонувати їм. А далі вже записуватися до лікаря на прийом можна онлайн чи за телефоном клініки. На МРТ тільки через направлення від лікаря.
-
Гуцуляк Надежда надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 272 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Viktoria Vasylenko надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 273 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Iryna надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 277 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam