Ukrainian Vancouver
-
РЕПЕТИТОР АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПЕРШИЙ УРОК БЕЗКОШТОВНИЙ ✅✅✅ Живу та навчаюсь у Флориді, допоможу у вивченні англійської За деталями пишіть в особисті
-
Iryna надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 277 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Доброго вечьора, може хтось порекомендувати дантиста?
-
Сучасна реклама Calvin Klein
-
Home Depot
-
Доброго дня. Я мала на увазі дошку Садху. В home depot вони є?
-
Наврядче, бо то наче як магаз господарських товарів. Окремо дошки та цвяхи точно є
-
Доброго вечора,шукаємо для батька роботу є шість місяців досвіду тут на будівництві,якщо є якісь пропозиції,чи можливо потрібні працівники будь ласка напишіть,дякую)))
-
Це не те що я шукала 😂 але дякую все одно
-
Ищу фотографа Ванкувер
-
написав
-
вы ищите для йоги? стояние на гвоздях? это только под заказ делают
-
Друзі, потрібна ваша допомога. Чи є серед вас члени команди United for Ukraine ( United Way BC) або ті, хто їх знають? Дякую🙌
-
Так для йоги. Я вже замовила. Дякую
-
Доброго дня! Прошу підказати благодійні організаціі у Впнкувері🙏 які надають допомогу украінцям по прильоту. Поо аеропорт та фудбанк зрозуміло 🙏
-
Ну вот и все 🤷♂️ Дали пистолет ворк пермит и крутись как хочешь 🤣
-
Невже ніхто нічого не знає))) крім пістолету
-
Доктор Степан , може бути сімейним лікарем , у нього є місця
-
Не самий хороший лікар:)
-
Доброго дня, Підкажіть будь ласка юриста з трудового права, потрібна консультація.
16 Jan 2023, 06:08
26058/31399
about 3 hours ago