Ukrainian Vancouver
-
Cenk Saraç надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 333 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Добрий день , хто буде летіти з я України у Ванкувер відпишіть будь ласка
-
Скажіть, будь ласка, де можна купити меблі за вигідною ціною? Можливо, є місця, де люди дешево віддають свої меблі?
-
Дуже дякую! А для купівлі нових, але не дорогих меблів можете якісь магазини/сайти порадити?
-
Можете на маркетплейсі теж пошукати. Тиждень тому дуже багато нових речей для дому там бачила.
-
Вітаю. Хтось летів до Ванкувера з пересадкою в Калгарі? Я щось так і не зрозумів остаточно. Тобто мені треба ворк перміт оформлювати в Калгарі? Друг каже, що якщо транзіт, то вже в Ванкувері. Бо на пересадку всього 2 години і то, якщо все піде за графіком
-
Спасибо за инфо
-
Мда(
-
Так что ворк пермит в Калгари, и молитесь, чтобы успеть на пересадку.
-
Ворк пермит вы получаете в первом аэропорту прилёта, в immigration desk, до того, как выйдете из зоны таможенного контроля. (Из Калгари в Ванкувер у вас местный перелет и выход в Ванкувере в терминале для внутренних рейсов, там нет таможни). Именно поэтому советуют закладывать больше времени или лететь прямым в Ванкувер.
-
Можно, но сложно записаться на приём.