Ukrainian Vancouver
-
ответила в личку
-
Здравствуйте Юлия если вы прошли мед осмотр заранее в Европе в аккредитированной канадским посольством клинике, то вам ничего больше не нужно делать Результат отправлен напрямую в иммиграционное ведомство и занесен в ваш аккаунт
-
Hi, everyone! We have a great and long-awaited opportunity for Ukrainian newcomers to go on a tour of Vancouver City Hall!!! And yes, this is FREE! The tour will take place on March 25th at 2 p.m. If you would like to participate, please register by writing me directly. NOTE: the tour will be guided by one of the City Hall's clerks in ENGLISH ONLY. No translation will be provided. The group is limited to 25 people; so, “first come, first get” rule applies:)
-
Спасибо!
-
Привіт
-
З настанням весни хочеться ще більше підкреслити свою натуральну красу. Милі дівчата, запрошую вас до себе на такі процедури: - Ламінування брів з фарбуванням - Ламінування вій з фарбуванням - Фарбування брів з корекцією - Фарбування вій Я майстер-викладач і завжди прислуховуюсь до ваших побажань, втілюючи їх у реальність. Ви почуєте турботу, розслабитеся під чарівну музику в студії, яка розташована в самому центрі за адресою: 📍 Vancouver, 1732 Alberni street. Пригощатиму вас запашною кавою та чаєм, і, звичайно ж, чимось солодким. Але найважливіше - ви отримаєте якісну послугу та гарний настрій. Залишаю для вас мій інстаграм де можете побачити ще більше моїх робіт: irene_kavka
-
ищите комнату в августе месяце. Здесь не бронируют жилье заранее у частных лиц Но вы можете подать заявку на размещение в своем институте, вот там предварительная запись может сработать
-
5t0x2f5h1z надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 432 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Так дякую