Ukrainian Vancouver
-
Я не рахую. Я констатую факт того що ці гроші можна спрямувати на рятування життів наших хлопців. Сам факт того що люди не стидаються питати про таке багато каже про таких "біженців". Соромно.
-
А еще краще не считать чужие деньги 😉
-
Це навіть не обговорюється 👍 але то тема особиста та не публічна (для мене)
-
Дрброго дня,може хтось знає чи є якісь додатки у гугл плей з автобусами Річмонда чи Ванкувера Sky line?)
-
Думал может есть приложения какие то?
-
Ну так Гугл мапс есть, там все показывает.
-
Городского транспорта
-
А что это за автобусы такие?
-
ок ,спасибо)
-
А зачем? Гугл Мапс реально прекрасно показывает все маршруты общественного транспорта, просто вбиваете пункт назначения, вам все посчитает и покажет.
-
James Cameron надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 453 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Якщо вас не влаштовує Google Maps, спробуйте додаток Vancouver Bus Tracker. Translink (управління громадського транспорту Метро Ванкувера) не розробляв власний додаток, бо є декілька сторонніх, а також Google Maps.
-
Друзі, привіт! підкажіть хтось у Ванкувері робить бенто тортики??
-
Хто хоче завтра на 4 часа пограти футбол напишіть мені в лічку .
-
Egor Ragozin надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Якщо ви надішлете ще подібні до спаму повідомлення, вас буде приглушено. Тільки адміністратори зможуть розглушити вас. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 455 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Усім привіт! Запрошуємо на майстер класи з гончарства, уже цієї неділі на Великодньому ярмарку у Нью Весті. Приходьте та беріть діток!
-
дякую😃
-
Шукаю житло в Великому Ванкувері 2кімнати розглядаю любі варіанти
-
Привіт. Ми з сестрою приїхали на декілька днів просто погуляти. Якщо є бажання в когось з дівчат кудись піти, випити чи просто познайомитись, будем раді. Нам 19 і 30.
-
Нужен кому то без:деп 2500 ру;блей? Пиш:ите , я прост кодер я пром:окоды перебирал и меня заба:нили на сайте, кто поднимет 15к, 80/20 делим, де:пать не надо
16 Jan 2023, 06:08
26421/31402
38 minutes ago