Ukrainian Vancouver
-
Так вы билеты забыли купить, как же вы поедете в Канаду с Киева
-
Шукаю кімнату з 1 травня у Ванкувері
-
Билет в студию!
-
Всім доброго дня! Якщо ви у пошуках репетитора з англійської/ української мови, математики, фізики, хімії , біології, підготовки до школи та НМТ, звертайтесь у особисті повідомлення Також навчаємо програмуванню (і дорослих,і дітей) Пропоную перше БЕЗКОШТОВНЕ онлайн заняття!
-
11 апреля выезжаю с Украины Киев, остановка в Калгари 12 и 12 апреля буду в Ванкувере, кому то нужны лекарства или передать что нибудь?
-
27.03.2024
-
Каріна надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 510 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Моє вітання спільноті. Мене звати Вікторія. З наступного тижня планую три місяці перебувати у Ванкувері . За фахом я вчитель початкових класів, логопед. Хотілось би плідно використати цей час для діток, які потребують додаткових занять або підтримки та вдосконалення набутих знань. Про себе: маю практичний досвід роботи з дітьми дошкільного віку в Монтессорі садочках України 14 років, у початковій школі 17 років (останні 9- в класах з інклюзивною формою навчання); також успішний досвід тренера з ментальної арифметики протягом 6 років. Зазделегідь вдячна за інформацію, де можна ще поширити пропозицію. Відповім на Ваші звернення)))
-
Привіт, мене звати Ліля, 1,5 роки займаюся просуванням різних бізнесів через інстаграм та фб (таргетована реклама) маю команду яка займається : - рекламою в гугл (SEO) - Тік ток, ми також - розробляємо сайти та дизайн додатків кому цікаво - пишіть, з радістю допоможу!
-
Привіт, сам довго шукаю хто з наших працює, не знайшов. Як що хтось напише, поділиться будь ласка інформацією
-
в мене дружина по турвізі заїхала, нічого не питали, але можливо тому що ми вдвох були, я по куает. там наявність грошей перевіряється на етапі подачі на візу
-
гроші з собою?
-
Ні там наче мають бути ще гроші бо кует віза стає звичайною візітор
-
Всім привіт, я Аня, арт майстриня манікюру, запрошую вас до себе на креативне та якісне покриття в east Vancouver за адресою 33 North Templeton drive , Vancouver Instagram: ua.van.manik Перший візит знижка -20% Манікюр+ укріплення + покриття = 40$ (ціна без знижки ) ☺️
-
Можна але без дозволу на роботу
-
на 6 місяців без будь-яких прав - так, мають пустити
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, потрібен перукар для батька і сина. Хто знає до кого чи куди звернутися? Дякую
-
Всім привіт. Хтось бачив офіційну інформацію чи можна заїхати в Канаду по візі CUAET (worker) після 31 березня?(ворк переміну немає, це перший візит до Канади) Чи не будуть проблеми з вʼїздом? Зазделегідь дякую
-
Доброго вечора) буду не так довго в Ванкувері і хотів би знайти якусь нормальну кальянну. Чи є такі? Дякую)
-
Ось тут докладно розписано які види айді вони приймають для подачі на права обо BCID. Але нажаль посилання надати не можу, бо цей дурнуватий ТГ канал не дозволяє. Дивіться посилання зверху на скріншоті.
16 Jan 2023, 06:08
26643/31396
about an hour ago