Ukrainian Vancouver
-
гроші з собою?
-
Ні там наче мають бути ще гроші бо кует віза стає звичайною візітор
-
Всім привіт, я Аня, арт майстриня манікюру, запрошую вас до себе на креативне та якісне покриття в east Vancouver за адресою 33 North Templeton drive , Vancouver Instagram: ua.van.manik Перший візит знижка -20% Манікюр+ укріплення + покриття = 40$ (ціна без знижки ) ☺️
-
Можна але без дозволу на роботу
-
на 6 місяців без будь-яких прав - так, мають пустити
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, потрібен перукар для батька і сина. Хто знає до кого чи куди звернутися? Дякую
-
Всім привіт. Хтось бачив офіційну інформацію чи можна заїхати в Канаду по візі CUAET (worker) після 31 березня?(ворк переміну немає, це перший візит до Канади) Чи не будуть проблеми з вʼїздом? Зазделегідь дякую
-
Доброго вечора) буду не так довго в Ванкувері і хотів би знайти якусь нормальну кальянну. Чи є такі? Дякую)
-
Ось тут докладно розписано які види айді вони приймають для подачі на права обо BCID. Але нажаль посилання надати не можу, бо цей дурнуватий ТГ канал не дозволяє. Дивіться посилання зверху на скріншоті.
-
Доречі, бажано за попереднім записом. Але можна підійти о восьмій ранку без запису, і є шанс, що вас приймуть в порядку живої черги.
-
"Реджістрі" - то якийсь не місцевий термін. Вам потрібен ICBC Driver's Licensing office. ICBC = Insurance Company of British Columbia (Страхова Компанія Британської Колумбії) - провінційна страхова компанія-монополіст, що відповідає за масу речей, включаючи ліцензування водіїв, видачу провінційних ID (BCID), та навіть карток для медичних послуг (BC Services Card або в народі - "MSP card").
-
Icbc
-
Але ж зможе 😉
-
В якому сенсі "водити зможете після теорії"? Під наглядом досвідченого водія, з червоною літерою "L" та с купою обмежень - так. Сама - ні в якому разі.
-
Це треба підійти в реджістрі без запису?
-
BCID оце треба так)
-
Без екзаменів просто за гроші id картка
-
Англійське "ID" означає будь-яке посвідчення особи, прийнятне у певному контексті. Це може бути паспорт, посвідчення водія, картка постійного резидента, медична картка, банківська картка, і навіть студентський квиток. Це - в загальному та в цілому. Все залежить від того, яка інстанція вимагає. У вашому випадку, я так розумію, ви хочете отримати або водійські права (але це - не короткий шлях, особливо якщо в Україні у вас прав не було), або так званий BCID - щось на кшталт провінційного "паспорту". В обох випадках, при зверненні до інстанції видачі (а це - ICBC) вам необхідний буде український паспорт та work permit, а також будь-який документ, що підтверджує адресу (договор оренди житла, рахунок за комунальні послуги тощо).
-
В icbc bc id
-
Та я поки про водіння взагалі не думала) я думала про картку замість паспорту)
16 Jan 2023, 06:08
26654/31382
about an hour ago