Ukrainian Vancouver
-
Вітаю! Хтось здавав на сертифікат food safe number 1? Поділіться досвідом? Ванкувер.
-
Вітаю! Якщо хтось шукає репетитора з англійської, тоді вам до нас🤗. Ми пропонуємо індивідуальні заняття з викладачем, навчаємо📖 іноземній від вашого поточного рівня до С1🙂, програму викладач корегує в залежності від того які мовні цілі маєте, уроки можна оплачувати поразово😎 або придбати абонимент на місяць, вартість 350 грн за годину. Перше заняття безкоштовне Для запису пишіть у приватні
-
(604) 683-7151 Їхній офіс у Вікторії начебто.
-
Всим привіт) Підкажіть, на який номер телефонувати за свій номер MSP ? Чи може хто знає їхню адресу,в Ванкувері щоб поїхати і запитати чи готовий мій номер MSP
-
-
Romana Vasylieva надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 516 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Вітаю, підкажіть будь ласка допомогу ви оформляли на irss в тому ж аккаунті,що і подавали на cuaet ? Зайшов на цей аккаунт,а там тільки пишеться про візи..
-
Напишите в Гугле CUTAI, первая ссылка ваша
-
Всем привет ( заранее извиняюсь за рус тк нет клавиатуры укр🙏) Я практикующий нумеролог и создаю и расчитываю матрицу судьбы по дате рождения . А также ваш личный денежный треугольник насчитаю и укажу ваши блоки и действия на пути к денежному масштабу . Кому интересно напишите мне . Благодарю