Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Артем Хмеловський
    wrote on last edited by
    Тільки приїхав у Ванкувер, шукаю працю та житло ( можно кімнату ). Хто може та має бажання допомогти - буду вдячний!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    АЛЕНА НИКОЛАЕВНА
    wrote on last edited by
    Здравствуйте ищу соседку (без животных) в отдельную комнату,район Burnaby. Свободна с 1 апреля. 1100$ месяц меблирована (без кровати) включен зал и бассейн. Только девочки (20-35 лет) Минимальная аренда 3 месяца 6048412962
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Joanna Richard надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 542 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    알마즈 ألماس‎
    wrote on last edited by
    Здравствуйте) оформляю медстраховку , подскажите пожалуйста, Fair Pharma care  оплачивает медикаменты при необходимости? Если отмечаю при заполнении, что мне нужно, то просят добавить налоговый отчет о доходах. Но мы недавно прибыли, пока не работаем официально.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    𝓚𝓪𝓽𝓲𝓪 🌴
    wrote on last edited by
    Шукаю кімнату з 1 травня у Ванкувері для 1 дівчини.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ernst Myronenko
    wrote on last edited by
    Я не заполнял fair pharma, а медикаменты мне давали бесплатно
    1 Reply Last reply
    0
  • t186928330T Offline
    t186928330T Offline
    Alina
    wrote on last edited by
    Первый год бесплатно фарма кейр и заполнять не нужно. Второй год уже нужно будет податься
    1 Reply Last reply
    0
  • t6441819614T Offline
    t6441819614T Offline
    Артем
    wrote on last edited by
    Друзі, нам потрібна ДОПОМОГА! Мій чоловік отримав тяжкі поранення внаслідок ворожої атаки позицій. Зараз дуже потребуємо фінансової допомоги! Розумію, всім складно, в кожного свої клопоти, проте він був там за кожного з нас і тепер йому потрібна. Вірю, що разом ми впораємося Для допомоги надаю його номер карти 5175477411063306 PayPal iriyukr2022
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nick
    wrote on last edited by
    Привіт! Через wealthsimple подав свою першу t1 три тижні тому і все ще не можу зареєструватися в CRA. Підкажіть, будь ласка, чи нормально чекати так довго для простої реєстрації кабінету? В гайді на ютубі кажуть, що можна створити обліковий запис вже через 10 хвилин після відправки форми. На фізичну пошту теж нічого не приходило. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dasha Dara
    wrote on last edited by
    У вас не буде кабінету спочатку. Треба подати декларацію, і як вам писали там раніше. Прийде вам на почту повідомлення про зміни в вашому аккаунті. Ось після цього ви зможете зареєструвати ваш акаун в CRA
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nick
    wrote on last edited by
    Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dasha Dara
    wrote on last edited by
    Перший рік для всіх хто на Куает фармації кер безкоштовний
    1 Reply Last reply
    0
  • t280317434T Offline
    t280317434T Offline
    O Kikot
    wrote on last edited by
    Для регистрации вам нужен NOA (notice of assessment), он как раз и приходит бумажной почтой. Обычно сначала приходит чек с возвратом налогов (если первый раз подавали), спустя некоторое время приходит NOA. У меня этот процесс занял чуть больше месяца
    1 Reply Last reply
    0
  • t5998394568T Offline
    t5998394568T Offline
    Arpine Akopyan
    wrote on last edited by
    Doordashi
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktoriia
    wrote on last edited by
    🎨 Арт-вечеринка Тема: женственность 📅 Дата: 6 апреля 🕖 Время: 16:30 📍 Место: 8181 Chester St Код одежды:художественный шик. Стоимость: 100 $ (всё включено) Дорогие девушки,присоединяйтесь к нам на очаровательный вечер, посвященный искусству, где каждая сможет раскрыть свой творческий потенциал и нарисовать свою уникальную картину на холсте, даже если вы никогда не держали кисть в руках. Общайтесь, знакомьтесь и погрузитесь в мир творчества. Программа вечера: -Рисование на мольбертах под руководством художницы 👩‍🎨 -Возможность забрать свой уникальный рисунок с собой. -Вкусные напитки и закуски на ваш выбор. -Легкая музыка для приятной атмосферы творчества. -Приятное общение и знакомства. Количество мест ограничено. Пожалуйста, оставьте заявку до 3 апреля,чтобы обеспечить себе место на этой вдохновляющей встрече. Для регистрации и получения более подробной информации обращайтесь,пожалуйста, в личные сообщения.( также в личные сообщения я отправлю вам видеоинструкцию ,как к нам добраться) Мы с нетерпением ждем возможности отпраздновать искусство вместе с вами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алексей Юнаков
    wrote on last edited by
    Ситуація наступна. Відправив податкову декларацію ,потрібно оплатити 500 баксів. Я так розумію,що потрібно чекати на фінальне рішення податкової? Я не розумію, і не бачив реквізити, куди потрібно перевести кошти.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Бодя ГРАБОВСЬКИЙ
    wrote on last edited by
    Усім привіт . Хто хоче сьогодні на 5 годин побігати футбол ? Потрібно ще 3 людини . Футбол в залі на щтучній траві . Буду іхати машиною . Вцдпишіть в лс .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anjelika Boichenko
    wrote on last edited by
    Скажіть, будь ласка, можливо в когось була така ситуація, якщо виїхати з Канади на той час, коли здала ворк перміт на продовження, то чи можна повернутись по старому?Нового ще не має.Якщо прийде новий, коли буду не в Канаді ,а на руках його не буде, чи можна вʼїхати,наприклад, по копії, якщо її зробити з нового?
    1 Reply Last reply
    0
  • t691613904T Offline
    t691613904T Offline
    𝕱𝖆𝖎𝖓𝖆
    wrote on last edited by
    Привіт. Чи ці волонтери допомагають з пошуком арнеда квартира ? Дякую 🙏🏻
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.