Ukrainian Vancouver
-
Друзі, нам потрібна ДОПОМОГА! Мій чоловік отримав тяжкі поранення внаслідок ворожої атаки позицій. Зараз дуже потребуємо фінансової допомоги! Розумію, всім складно, в кожного свої клопоти, проте він був там за кожного з нас і тепер йому потрібна. Вірю, що разом ми впораємося Для допомоги надаю його номер карти 5175477411063306 PayPal iriyukr2022
-
Привіт! Через wealthsimple подав свою першу t1 три тижні тому і все ще не можу зареєструватися в CRA. Підкажіть, будь ласка, чи нормально чекати так довго для простої реєстрації кабінету? В гайді на ютубі кажуть, що можна створити обліковий запис вже через 10 хвилин після відправки форми. На фізичну пошту теж нічого не приходило. Дякую!
-
У вас не буде кабінету спочатку. Треба подати декларацію, і як вам писали там раніше. Прийде вам на почту повідомлення про зміни в вашому аккаунті. Ось після цього ви зможете зареєструвати ваш акаун в CRA
-
Перший рік для всіх хто на Куает фармації кер безкоштовний
-
-
Doordashi
-
🎨 Арт-вечеринка Тема: женственность 📅 Дата: 6 апреля 🕖 Время: 16:30 📍 Место: 8181 Chester St Код одежды:художественный шик. Стоимость: 100 $ (всё включено) Дорогие девушки,присоединяйтесь к нам на очаровательный вечер, посвященный искусству, где каждая сможет раскрыть свой творческий потенциал и нарисовать свою уникальную картину на холсте, даже если вы никогда не держали кисть в руках. Общайтесь, знакомьтесь и погрузитесь в мир творчества. Программа вечера: -Рисование на мольбертах под руководством художницы 👩🎨 -Возможность забрать свой уникальный рисунок с собой. -Вкусные напитки и закуски на ваш выбор. -Легкая музыка для приятной атмосферы творчества. -Приятное общение и знакомства. Количество мест ограничено. Пожалуйста, оставьте заявку до 3 апреля,чтобы обеспечить себе место на этой вдохновляющей встрече. Для регистрации и получения более подробной информации обращайтесь,пожалуйста, в личные сообщения.( также в личные сообщения я отправлю вам видеоинструкцию ,как к нам добраться) Мы с нетерпением ждем возможности отпраздновать искусство вместе с вами.
-
Ситуація наступна. Відправив податкову декларацію ,потрібно оплатити 500 баксів. Я так розумію,що потрібно чекати на фінальне рішення податкової? Я не розумію, і не бачив реквізити, куди потрібно перевести кошти.
-
Усім привіт . Хто хоче сьогодні на 5 годин побігати футбол ? Потрібно ще 3 людини . Футбол в залі на щтучній траві . Буду іхати машиною . Вцдпишіть в лс .
-
Скажіть, будь ласка, можливо в когось була така ситуація, якщо виїхати з Канади на той час, коли здала ворк перміт на продовження, то чи можна повернутись по старому?Нового ще не має.Якщо прийде новий, коли буду не в Канаді ,а на руках його не буде, чи можна вʼїхати,наприклад, по копії, якщо її зробити з нового?
-
Привіт, шукаю кімнату (ідеально Марпол, але розгляну і інші варіанти). Бажано до 1200$ Або , можливо, хтось із дівчат також у пошуці квартири - пишіть. Можемо разом знайти двокімнатну квартиру і розділити оренду навпіл .
-
Doordashi
-
MR DRUCKER надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 552 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam