Ukrainian Vancouver
-
Ну походу нет ещё, раз с жёлтой бумажкой пока. Можно вообще без прав машину купить, просто нужно будет в страховку кого-то вписать водителем. А владельца потом вписать, когда свои права получит.
-
Все правильно, это вторая (временные полные), а первая - learner.
-
Привіт) Можливо ви знаєте гарного фотографа для персональної зйомки? Шукаю гарну якість та цікаві концепти за адекватну ціну по Ванкуверу Якщо самі фотограф - надішліть ваші роботи:) Буду вдячна !
-
Не задают вопросы местные банки?
-
Не знаю. Поэтому и спрашиваю) Интересно как на практике.
-
Відкриваємо набір дітей на БЕЗКОШТОВНЕ пробне заняття 3, 4, 5 квітня в IT школі для дітей (онлайн): - Програмування (створення) ігор - для дітей (Scratch, Roblox, Minecraft) - Digital Design ✔️досвідчені викладачі ✔️ 90% уроків приділено практиці ✔️ можливість отримати сертифікат про проходження курсу Кого записати? В особисті повідомлення напишіть ім'я дитини та її вік 🙌
-
William Drucker надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 566 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
дурдашщ
-
Підскажіть будь ласка хто подавався на новий закордонний паспорт , money order можна зробити заздалегідь? Чи це все там місці кажуть в консульстві?
-
Вітаю! Якщо потрібен репетитора з англійської🇬🇧, тоді вам до нас🤗. Ми пропонуємо індивідуальні заняття з викладачем, навчаємо📖 іноземній від вашого поточного рівня до С1🙂, програму викладач корегує в залежності від того які мовні цілі маєте, уроки можна оплачувати поразово, вартість від 350 гривень за годину. Перше заняття безкоштовне Для запису пишіть у приватні📩
-
Привіт, роблю рекламу (таргет,google). Розробляю сайти, чат-боти. Звертайтесь📩
-
Праця в Ванкувері для жінок
-