Ukrainian Vancouver
-
Iryna Kruchova надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 795 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Вичерпна відповідь! 👍
-
Oleg C. надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 799 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
-
Та вже розібрались) Виписку дали свіжу, але вона за 5.04, треба через 4 дня прийти, щоб була свіженька і було видно що гроші закінчились на крюартці. А так по тій виписці в мене щє більше 1000 лежить)
-
Друзі,хто скидав кошти з дебітної карти на українську?підкажіть як це зробити можна?
-
Всі варіанти пробували,але в основному ці варіанти підходять для кредитної карти,бо з дибітної не можу,тому і уточнила з якої карти )
-
У вас RBC? Вам нужно в банке заказать virtual visa debit, на ней будет CVV code
-
Бо потрібно вписати три головні цифри що ззаді карточки,а на дебітній немає їх( Зараз буду пробувати з вестерн юніон)дякую вам за підказку🫶
-
Місс К. надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 804 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam