Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Ukrainian Vancouver

Ukrainian Vancouver

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
31.7k Posts 3.9k Posters 77.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5206566388T Offline
    t5206566388T Offline
    Great Vintage Antiques Company Officially Page
    wrote on last edited by
    Hi there. Wondering if there are any new Ukrainians in the province looking for work in the Administrative field? Please reach out to us
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Ryan Dorathy надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 819 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t180049315T Offline
    t180049315T Offline
    Oleksa Uzarskyi
    wrote on last edited by
    вы пишете, что у вас короткие строки, но вторая строка явно длинная
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Кіщак Мар' ян
    wrote on last edited by
    Всім привіт!! Я чоловік 39 років шукаю роботу: є досвід роботи на будівництві ( гіпсокартон, шпаклівка,малярка)... Готовий взятися за любу роботу...Буду вдячним за будь-яку інформацію.Всім миру! Слава Україні!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6875894025T Offline
    t6875894025T Offline
    Лілія
    wrote on last edited by
    Вітаю! Пропоную допомогу зі шкільними предметами: —Фізика ⚛️ —Хімія 🧪 —Математика 📈 —Історія ⌚ —Біологія 🧬 —Українська мова 🇺🇦 —Англійська мова 🇬🇧🇺🇸 Також підготовка до ЗНО, НМТ, дошкільна підготовка ✍️ Заняття проходять online 💻 Пишіть в особисті. Перший урок - безкоштовний✨
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    PIA надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 822 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • t252575060T Offline
    t252575060T Offline
    Julia L
    wrote on last edited by
    Всім привіт, завтра з ua hub буде coffee networking зустріч, а також онлайн стрім про туризм в Канаді (Q&A) Ще до нас у Ванкувер приїжджають гурт TVORCHI 😎 і соліст Mad Heads Інформація вже є в нашому календарі, якщо комусь треба посилання, напишіть мені.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Kateryna Verheles
    wrote on last edited by
    Хто хоче фотосесію у тюльпанах у цю суботу 13 квітня? Тюльпанова ферма в горах біля Абботсфорду. Звільнилося 2 місця в машині, візьму двох дівчат по $100 за фотосет або пару за $150. Дорогу вже сплатив клієнт, що відмінив фотосесію, так що хто мріяв пофоткатися в чарівному місці - пишіть 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t1322061926T Offline
    t1322061926T Offline
    Svitlana Pavlivska
    wrote on last edited by
    В мене RBC і немає(
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Вітаємо!) Запрошуємо стати частиною українського IT ком'юніті в місті Ванкувер та окрузі.🇺🇦🇨🇦 🎯Наша мета об'єднати якомога більше фахівців у цій сфері заради: • взаємної допомоги (пошук роботи, поради по технологіям та інше) • реалізація проектів та стартапів • допомога Україні та українцям 🤝Ми робимо ставку на off-line зустрічі • ігри: Quiz та інші • воркшопи: "резюме та пошук роботи" • для проектів та стартапів: brainstorm, "прожарка ідеї", пошук команди ✅ ХОЧУ ПРИЄДНАТИСЯ!!! 👉 пишіть в приватний чат #УкраїнськеІТКомюніті #ВанкуверТех #ІТУкраїнаКанада #ТехнологіїВанкувер #ПрофесіоналиУкраїни #ІТКар'єраВанкувер #СтартапиВанкувер #УкраїнціВКанаді #ІТВолонтерство #РозвитокІТСпільноти
    1 Reply Last reply
    0
  • t7064867636T Offline
    t7064867636T Offline
    Английский - Легко 🇬🇧
    wrote on last edited by
    Привіт! Я - Альбіна, викладачка англійської з 10-річним досвідом Мої випускники володіють англійською чудово досягли вражаючих успіхів. Приходьте на безкоштовний урок, і я обіцяю створити комфортну та затишну атмосферу Долучайтеся, і відкрийте для себе новий рівень вивчення мови з комфортом та задоволенням!
    1 Reply Last reply
    0
  • t6873205243T Offline
    t6873205243T Offline
    Diana
    wrote on last edited by
    👋🏻 Привет, у нас одежда «премиум класса Будем рады приветствовать вас в нашем магазине, присоединяйтесь Доставка по всему миру Короткие строки Больше 5000 тысяч товаров Гарантии и безопасность Наложение платежа
    1 Reply Last reply
    0
  • t6488755761T Offline
    t6488755761T Offline
    Lilia Yaroslavska
    wrote on last edited by
    Привіт, мене звати Ліля, 1,5 роки займаюся просуванням різних бізнесів через інстаграм та фб (таргетована реклама) маю команду яка займається : - рекламою в гугл, SEO - Тік ток, ми також - розробляємо сайти та дизайн додатків кому цікаво - пишіть, з радістю допоможу!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5975352459T Offline
    t5975352459T Offline
    Never Spam Bot
    wrote on last edited by
    Роман надсилає повідомлення, які виглядають як спам. Напишіть щось про себе нижче цього повідомлення. Якщо я побачу, що ви людина, ваші повідомлення більше не будуть видалятися. Cпаму видалено у цій групі: 833 Бачите спам? Цитуйте й надішліть /spam
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Підкажіть ,будь ласка, стосовно медогляду. Що робити після того як здав кров та зробив x-ray (робив 2 тижні тому), де дивитись результат та як обновити work premit (зняти обмеження)? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    А подивитись результат нібито не можна, я не змогла це зробити. Але подавалась на зняття через місяць, я подзвонила в клініку де робила і запитала чи все готово і тд, вони просто надіслали мені документ, що я пройшла медогляд і тепер можу подаватись на зняття. А саме, як зняти з ворк перміт обмеження знайшли в інтернеті. Там ще лікар повинен щось кудись відправити з приводу цього медогляду, тож чекала поки вони це все зроблять і тільки тоді подалась
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Artem
    wrote on last edited by
    Дякую. Я правильно зрозумів, свій статус,що вже можно зняти обмеження перевіряти у лікаря, там де робив медогляд?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яна
    wrote on last edited by
    Ну я написала в клініку де записувалась до лікаря і запитала чи вже прийшли мої аналізи(кров та ренген) і чи лікар вже відправив мої дані. На що отримала відповідь так і попросила їх надати мені документ що підтверджує що я пройшла медогляд і все
    1 Reply Last reply
    0
  • t970444173T Offline
    t970444173T Offline
    Vl
    wrote on last edited by
    Доброго дня) хто подовжував ворк перміт підскажіть будь ласка куди треба надати інформацію що зараз новий ворк перміт у мене ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t930035352T Offline
    t930035352T Offline
    @L3X
    wrote on last edited by
    Можете показать как выглядит документ, что подтверждает прохождение медкомиссии (в л.с.) возможно это мне тоже надо будет при пересечении границы ( я выехал после прохождения медкомиссии)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags